Pich.bg

Switch to desktop Register Login

Кои тип жени да избягвате

 

Ако желаете да избегнете моментът с блъскането на главата в някоя стена след време, трябва да изберете точния тип жена за вас. Има мит, че всеки мъж тайно в подсъзнанието си търси жена, която да прилича на неговата майка.

Дали това е вярно, никой не може да потвърди, освен тези, които наистина са го намерили. Ако все пак не се стремите към тази цел, ще ви дадем няколко типа жени, с които не е препоръчително да градите своето бъдъще.

Основният тип жени днешно време са по-консервативните. Ако вие сте по-темпераментен тип мъж или пък човек по живота, избягвайте този тип. Противоречията са ясни. Този тип жени обичат в голяма степен спокойствието на домашния уют и рядко се сещат да разнообразяват живота си. В сексът обичат традиционното и не обичат експериментирането. Тези жени умеят да обичат, но в това си свое качество допускат понякога и най-големите грешки.

По-склонни са към ревност и към вдигане на скандали от нищото. Докато във вашия акъл са само начини да разнообразите живота си, в нейния ще се градят планове за години напред. Или трябва да се примирите или да прибегнете към друг тип жена. Но внимавайте!

Тук мисля да споменем и обратния тип на предишния. Прекаленоотворените и разкрепостени жени не са за всякакъв тип мъже. Този тип жени са често явление. Плюсовете са къде, къде повече, но минусите ги неутрализират. Ако вие искате да градите семейство, постоянно шарещите насам-натам очички на този тип жени, не е за предпочитане.

В зависимост от възраста това може да е вече в последна фаза, но ако тя минава да кажем 30 и все още е луда глава, тя не е способна да се грижи за деца и да гледа домакинската работа. Рядкост са жените, които съумяват да правят и двете неща едновременно, ако сте попаднали на такъв екземпляр, дръжте на нея до последно. Сексът с този тип жени, едва ли някога ще ви омръзне, защото те обичат да експериментират.

Задължително е да избягвате жени, които се интересуват прекалено много от това какво се крие в задния ви джоб. Ако тя се интересува прекалено много от вашите финанси това трябва да ви подскаже много неща, които няма да изброяваме, а сами трябва да си ги определите.

Не е за предпочитане типът жени, които избягват да излизате с тях, когато се съберат в компания. Или не сте прочети добре статията „Как да се обличаме пред нея” или момичето ви обича да хвърля палави погледи насам-натам и и е по-добре когато не сте около нея. Ако това се случва системно, това не е правилният тип жена за вас, освен ако и вие не сте същият.

Това са типовете жени, които лично спред нас са най-непредпочитани. Вие сам трябва да изберете каква жена искате до себе си. Ако изброените по-горе неща ви допадат, тогава търсете такива. Ако ли не, вслушайте се в нашите съвети.

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version