Pich.bg

Switch to desktop Register Login

Защо мъжете харесват лоши момичета?

 

Не е тайна за никой, че повечето от мъжете си падат по-лоши момичета без никакви задръжки. Но питали ли сте защо това е така? Сега ние ще се опитаме да намерим отговор на този важен въпрос за всички мъже.

Думата лошо момиче може да бъде тълкувана по-много начини. За едни е лоша, ако има богат опит в леглото, за други да няма никакви задръжки където и с когото и да се намира, а пък за трети това означава да е с криминално минало. Всеки мъж има различен вкус, но щом стане дума за лоши момичета някои причини надделяват за това, почти всички да ги харесват.

-  Мъжете от край време са останали с впечатлението, че всяко лошо момиче е истинска богиня под завивките. В някой случай обаче това не е така, но мъжът започва сам да си вярва в това.

-  Лошите мацки никога няма да ви мрънкат за глупости и няма нужда да бъдете романтични, за да можете да преспите с нея.

-  Лошото момиче не се интересува как изглежда домът ви. Дали е подреден или навсякъде има дрехи и чорапи, защото самата тя разхвърля своите дрехи навсякъде.

-  Оскъдните дрехи вървят ръка за ръка с всяко едно лошо момиче. Те задължително носят много секси бельо и при всяка нова среща са готови да ви изненадат с все по-оскъдни дрехи.

-  При лошите момиче всякакви мръснишки комплименти са позволени. Тя няма да се скрие от срам, както би направила една обикновена жена, а дори би била още по-страстна и буйна.

-  И най-важното от всички. Всеки един мъж е имал най-различни шантави фантазии с жени. Фантазии, които лошите момичета са готови да изпълнят на драго сърце специално за вас, само и само да останете доволни от нея.

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version