Pich.bg

Switch to desktop Register Login

Топ 10 женски секс фантазии

No.10 Доминиране (тя доминира над теб)

Жените обичат големи, силни мъже, които да им свалят звезди, но сигурно ще се изненадате да научите, че една от най-големите женски сексуални фантазии е същият този голям и силен мъж да се моли за сексуална свобода в спалнята. Сценарият се върти около това ти да боготвориш тялото й и да се молиш за нейното внимание. Защо? Тя ще поеме контрола над нещата, докато се наслаждава на цялата отдаденост на любимия й мъж. Какво повече би могла да иска?

No.9 Доминиране (ти доминираш над нея)

Тази женска сексуална фантазия често бива обвинявана за развитието на метросексуалността. Изглежда, че съвременните независими жени предпочитат истински мъже, които не се страхуват от тестостерона си. Една такава жена си фантазира как я буташ на леглото и разтваряш бедрата й с коляното си. Тя иска да усеща как пръстите ти се плъзгат през косата й и как дърпаш главата й назад; тя иска да почувства зъбите ти върху раменете си; тя иска да бъде притежавана – дори и само в спалнята (след което ще иска пълно равенство). Този сценарий ще й позволи да задоволи напълно женствеността й, докато прегръща благата на феминизма.

No.8 Учител/ученичка

Ще се зарадвате да научите, че фантазията Бритни Спиърс не е само мъжка: жените харесват идеята да се обличат като ученички и да се разхождат пред погледа ви за ваше удоволствие. Много от тях искат да направят една крачка напред и да изиграят лошото момиче, което няма да престане да ви дразни, докато не я напляскате по задника. Точно така: много пораснали жени си фантазират как получават хубаво напляскване от мъжа си. То е вълнуващо поради две причини: този израз за надмощие не само носи сладка болка, но и обикновено води до горещ секс.

No.7 Секс с непознат

Повечето жени нямат куража да осъществят тази фантазия, но повечето от тях си мислят за нея. Много жени биха искали да изживеят секс без обвързване, но повечето се разубеждават заради вината, която изпитват. Въпреки всичко, женското либидо се повишава при идеята, че я доближава мъж в тъмен, задимен бар и я отвежда в апартамента си за една нощ, изпълнена с дълъг и страстен секс. Тази идея се нрави на най-неприличната й страна, която рядко вижда дневна светлина. А в случай, че решите да осъществите тази мечта, вие и вашата половинка определено бихте се насладили на усещането, като използвате Durex® Performax™: презерватив със специален лубрикант.

No.6 Тройка с друга жена

Напоследък е често срещано хетеросексуални жени да си лягат с други жени, превръщайки тази женска фантазия в наистина възможна. Ти едва ли ще можеш да си поиграеш с другото момиче, тъй като жените не обичат техните мъже да докосват други жени. В този сценарий ти ще бъдеш воайор, докато твоята жена е готова за нещо по-хард. Това ще й позволи да изживее най-доброто от двата свята, без да се притеснява за неща като ревност и споделяне.

No.5 Тройка с двама мъже

В тази женска сексуална фантазия жената е боготворена и обожавана от двама прекрасни мъже. Мъжете са хетеросексуални и затова се интересуват единствено от жената, което означава много силно преживяване за нея. Фантазията й може да бъде невинна: единият мъж прониква в нея, докато тя прави орален секс с другия, но може да стигне по-нататък. Тази сексуална фантазия е табу за много жени, което прави мислите за нея още по-забавни.

No.4 Воайорство

Ако си мислиш, че на жените не им харесва да гледат как други го правят, грешите. Жена ти обича да гледа заради същите причини като теб: еротично е, развеселяващо е и е табу. Тя може да си фантазира как надниква през прозореца на спалнята на съседите, как шпионира двойка в парка или дори как наблюдава оргия. Повярвай ни като ти казваме, че тя обича да гледа точно колкото обичаш и ти: това и позволява да бъде лошата, без да цапа собствените си ръце.

No.3 Фантазии със сила

Фантазиите с използване на сила са изключително популярни сред жените. Повечето психолози вярват, че тази женска сексуална фантазия позволява на жената да изпита дивия мръсен секс, за който си мечтае, без да страда от чувство за вина, което идва след това. Тази фантазия обикновено включва красив мъж, който я отнася в спалнята си и бързо се захваща с работата. Тя протестира, когато той разкъсва дрехите й и я възбужда, но дълбоко в себе си тя се наслаждава на всяка една минута.

No.2 Ексхибиционизъм

Тя може да потъне вдън земя от срам или притеснение, когато ти повдигнеш темата за домашно порно, но жена ти най-вероятно си е фантазирала да го направи в даден момент от живота си. За съжаление, повечето жени се притесняват прекалено много от телата си, за да експериментират с подобни неща и именно това прави това една от най-големите женски сексуални фантазии. Може би няма да повярвате, но някои жени пренасят тази фантазия на по-високо ниво и си представят как други хора гледат, докато вие го правите на публично място.

No.1 Личен танцьор

Повечето жени няма смелостта да се съблекат на публично място, но тази женска сексуална фантазия определено включва събличане. Тя харесва идеята да те възбуди със стриптийз и си умира от желание да танцува в скута ти. Защо? Твоята наслада й показва, че я намираш за атрактивна, а ерекцията ти й казва, че тя контролира нещата – силна комбинация, на която жените не могат да се наситят. За да стане още по-забавно, тя може дори да ти сложи един Durex® - още един начин да се затвърди нейния контрол и доминация.

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version