Pich.bg

Switch to desktop Register Login

Първата любов

Раждаме се на този свят, благодарение на любовта между двама души. Порастваме неусетно в семейна среда, изпълнена с любов и нежност и идва моментът, в който ние изпитваме това чувство за първи път към даден човек. Първата любов на всеки човек е нещо много истинско, чисто и неопетнено. Нещо, което не се забравя цял живот. Всеки помни как за първи път е откраднал целувка в междучасието или още в детската градина.

Тези специално моменти остават във вашето съзнание много по-трайни дори и от връзките, които сме имали в зрялата си възраст. Няма начин да не запомним тези приятни мигове, които винаги когато си спомним за тях, ще ни карат да се усмихваме.

Пораствайки, ние вече разбираме колко по-сложни са нещата от това да се крием по-тоалетните, за да се целуваме. Но първите любовни трепети могат да бъдат и доста дълбоко разочарование. В тийнейджърска възраст младите хора са изключително неопитни и неподготвени, изключително момичетата. Те се влюбват в момче с идеята, че е идеален, перфектен и незаменим. При срамежливите тийнейджърки това може да продължи месеци, дори години.

Ако такава любов прерасне във връзка е много вероятно девойката да се привърже прекалено много в момчето. Много опасен момент е тогава, когато момичето бъде изоставено. Това може да и причини крайни травми и след време просто да сменя мъжете един след друг без да влага никаква обич и чувства.

Първите любовни трепети завинаги си остават нещо много вълнуващо в нашия живот, но с времето, когато намерим първата истинска любов осъзнаваме, че не трябвало да бъдем толкова крайни, а просто да си живеем живота.

Затова не се обвинявайте, ако някой не ви обръща внимание. Просто потърсете щастието на друго място, където чувствата ще са взаимни. Щастието не винаги е там където го търсим, най-често изскача от там, от където най-малко сме очаквали.

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version