Pich.bg

Switch to desktop Register Login

Сериозен или весел и засмян

Нека обърнем внимание над това какъв тип мъж би харесала една жена. От едната страна да сложим един сериозен и тежък тип мъж, който си държи на думата. От другата страна да поставим веселия тип мъже, които постоянно се смеят и гледат около тях да е весело. Всичко, разбира се е много относително, в зависимост за какъв тип жена говорим.

Още в началото на една връзка трябва да покажете,че вие сте мъжът и каквото кажете, това ще е. Ако си го направите тя да командва парада е нормално жената да ви отрови живота без значение дали сте сериозен или не. Жените видят ли малко власт се възползват страшно много. С две думи както си го направите така ще бъде.

Ако правите всичко, което ви каже и се държите страшно мило с нея, то вярвайте, ще ви отрови живота. Тя просто ще загуби интерес и когато всичко е перфектно ще започне да си прави каквото иска. А ако се държите като истински мъж, то тогава не тя ще ви мачка, а вие нея и ще върви подир вас като кученце. Сериозният мъж трябва да си държи на думата. Жената трябва да знае, че неговата дума се спазва и е закон.

От друга страна ако мъжът е весел, мил и добър, то има голям шанс да бъде играчка в ръцете на жената. Когато се съгласява с всяка нейна прищевка, когато подхожда с усмивка над всичко, а вие правите всичко за нея, често подобни истории са завършвали с тъжен край. Тук не става на въпрос да бъдете грубян или да се превърнете в свое отражение, а да запазите малко достойнство и самите вие.

С жените трябва да се подхожда малко по-рязко и на момента. Техният капан е толкова силен, че влезеш ли веднъж в него, отърване няма. Единствения начин това да стане е да покажете зъбки.

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version