Pich.bg

Switch to desktop Register Login

Какво харесват мъжете в една жена?

 

Всички жени се вълнуват от този въпрос, но трудно намират отговора. Всяка жена се стреми да изглежда колкото се може по-добре, когато е сред хора. Да се харесва на околните е много важно за нея, нищо че не се стреми да свали някого, а за да се почувства желана и харесвана. Анкета показва какво харесват всички мъже в една жена чисто визуално:

- Високите токчета са харесвани от всички мъже, въпреки че жените предпочитат да носят по-ниски или равни. Според мъжката половина високите токчета независимо с какво е комбиниран, подчертават дългите крака и походката е много по-привлекателна.

- Мъжете харесват светъл тен на кожата. Точно така скъпи момичета. Няма нужда да се стремите на всяка цена да събере тен като ходите и се пържите по цял ден на плажа или пък се мажете с най-различни бронзанти.

- Лекият грим също е предпочитан от мъжете, стига миглите да са направени и устните да са сочни. Останалите неща са излишни според тях.

- Мъжете харесват дълги нокти на ръцете, стига те да са поддържани. Без значение нито от цвета на маникюра, нито дали е обикновен лак. Стига ноктите на ръцете да са дълги и поддържани.

- Цената на дрехите на жените не е от голямо значение, стига тя да изглежда добре в дрехите. Да са чисти и спретнати е най-важното.

- Загадъчните жени са любими на мъжете. Те не харесват жената да си покаже всички прелести, а само да ги загатне.

- Мъжете харесват по-леките и нежни парфюми, а не лютивите и тежките, от които на човек му стане лошо, ако е по-продължително време около вас.

Това са основните предпочитания на почти всеки мъж към една жена. За това мили дами, можете да си вземете поука от това.

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version