Pich.bg

Switch to desktop Register Login

Секс тайни - 5 неща, които задължително трябва да направите, за да задоволите мацка в леглото

Учете и се забавлявайте

Спомняте ли си вица “Как докарваш гадже до оргазъм?”. Отговор:  “На кой му пука?” Е, това наистина е само виц. Ако цените и се наслаждавате на секса, по-добре е да знаете как да докарате жена до оргазъм, иначе ще си имате ядове цял живот. Ако не може да задоволите партньорката си в леглото, е само въпрос на време да чуете, как тя обсъжда и се смее с приятелки на сексуалните ви умения и да започне да търси удоволствие другаде.

Сексуалното задоволяване на жената започва много преди спалнята. Трябва да започнете с романтиката и съблазняването часове, дни или дори седмици преди секса. Не може просто да я сграбчите в кухнята, сложите на леглото, да се качите върху нея, да викнете ‘Дръж се!’ и да очаквате тя да е доволна. Мислете като Дон Жуан, не забравяйте съблазняването. Това определено изисква повече усилия от ваша страна, но допълнителното старание ще ви донесе невероятни сексуални преживявания. Когато жената е задоволена в леглото, тя е много по- мила, вярна и любяща извън него. Задоволената жена означава задоволен мъж. Накарайте тези пет ключови неща да работят за вас и двамата ще сте много по-удовлетворени в и извън спалнята. Съвет - да я склоните да ви прави орална любов не е едно от тях.

  1. Очакване

В своята книга „Запали огъня в нея”, Елън Крейдман говори за значението на очакването при ухажването и съблазняването на една жена. Има нещо в неизвестността и трепетното очакване, което подлудява дамите. Те един вид си падат по този вид дразнене.

Опитайте това: следващия път когато жена ви се прибира от работа й оставете бележка на вратата. Напишете, че сте мислили за нея цял ден. Кажете й, че тя е най-сексапилната и красива жена на света, че оценяване колко много работи и че тази вечер е само за нея и може да се отпусне. Не забравяйте да напишете, че на горния етаж я чака изненада (междудругото, ако имате деца, заведете ги при баба и дядо преди тя да се прибере...или ако сте подлонили някой колега от университета, защото съпругата му го е изритала от вкъщи миналия месец, се отървете от него преди любимата ви да се върне от работа.)

Влизайки през входната врата, след като е прочела бележката, тя чува тиха музика. Из чистата къща струи меката светлина на свещите. Да, оставям проблема с "чистата къщата" на вас. Колкото и шантаво да звучи на мъжете, подреденият дом наистина предразполага жените към романтика. Повечето жени подобряват самочувствието си с това колко добре се грижат за дома. По този начин ще успеете да я освободите от доста стрес и ще й дадете възможност да се отпусне, вместо да се притеснява, че после трябва да чисти и подрежда дома в допълнение към всички други задачи.

Тя пристъпва нататък и усеща парфюм от ароматни свещи (забележете как привличате всички й сетива: кинетично чрез четенето на бележка; визуално чрез свещите и чистата къща; обонянието чрез аромата от свещите). Тя се отправя към спалнята, където ви намира седнал на стол, с книга в ръка. Наблизо се намира малка масичка с два комплекта прибори. Поздравете я с топла прегръдка, нежна целувка и добре дошла. Изберете хубави дрехи, не забравяйте да се обръснете, срешите и сложите любимия й одеколон.

Сложете на масата елегантна бяла покривка, хубави ястия и бутилка вино. Вдигайки капака на блюдото, показвате любимито й ястие. Тя се чуди какво по дяволите е станало с вас. В този момент е най-добре да сте близо до нея, защото току-виж припадне. В крайна сметка, преди тази вечер представата ви за романтика е била да отидете на лов за елени вместо на меден месец.

Поканете я да седне като дръпнете стола назад и й помогнете. Прекарайте следващия час или малко повече със спомените за деня, в който сте се срещнали, за общите ви пътешествия, някои от общите ви запомнящи се любовни страсти и й кажете, че днес я обичате повече, отколкото в деня, когато сте се запознали.

След вечеря я заведете в банята, където ще види гореща вана с много пяна, заобиколена от свещи. До ваната стоят чаша вино и романтичен роман, заедно с пухкава кърпа и халат. Идеална за фон е лека и тиха музика.

Възможно е дамата да ви покани да споделите банята, но откажете любезно. Кажете й просто да се отпусне, защото искате да довършите четивото си. Създайте впечатление, че въобще не се интересувате от секс, а просто искате тя да си отдъхне. Докато дамата е във ваната, напълнете чашите с вино. Намекнете, че я чака друга изненада. През цялото време във ваната тя ще се чуди какво може да е това. През това време разчистете чиниите и в кухнята. След това се оттеглете в спалнята и почетете, докато тя се наслаждава на ваната.

Когато е готова, я помолете да легне по корем на леглото. В спалнята се лее мека светлина от свещи и романтична музика. Масажирайте я много бавно и нежно. Започнете със стъпалата и постепенно се качвайте нагоре по тялото й. Въздържайте се от сексуални ласни засега – избегнете дупето и гърдите. Няма да минат и няколко минути от масажа и тя ще е готова да разкъса дрехите ви, за да ви има. Поздравления! На път сте да се научите как се задоволява жена.

Разбира се, това e доста работа само за една нощ секс. Но целта не е само една нощ. Така изграждате интимна връзка с жената, която ще прерастне в много нощи невероятен секс. Тя ще се сеща за тази вечер дни наред и дори ще разкаже на приятелките си за това. Всяка нейна позната ще й завижда. Как мислите ще я накара да се чувства този факт?

Ето друг начин да погледнете на това от мъжка гледна точка. Повечето от нас са постигнали това, което имат с усилена работа. Вярваме, че ако работим упорито и сме умни, ще успеем. Освен това вярваме, че трудът изгражда характера. Предаваме този опит на синовете си. Когато тренираме, вярваме в принципа "no pain, no gain". Убедени сме, че първо трябва да работим здраво, за да се хвалим с мускули.

 

Същото е при секса. Ако не влагаме нищо в тази работа, не получаваме нищо. За да се наслаждавате на добри сексуални постижения, трябва да се потрудите. Това невинаги ще е забавно, но отплатата е невероятен сексуален живот. Това е само един възможен подход за изграждане на усещане за очакване у жените. Може да постигнете същия резултат и по много други начини, използвайте въображението си.

 

  1. Помогнете й да се отпусне

За да достигнат пълно сексуално удовлетворение, дамите трябва да се отпуснат. Това означава, че за да я задоволите, трябва да й помогнете да се отпусне възможно най-много. Имате разнообразни възможности, в точка едно вече описахме един от начините, но има още много други.

 

Ето още някои предложения. Първо, не й давайте зор и не я притискайте. Бъдете нежни и отделете достатъчно време. След това погалете косата и лицето й. Прошепнете й просто да се отпусне и да си представи, че е на частен плаж и лежи на слънце абсолютно спокойна, почти като че ли я хипнотизирате. Продължете нежно да галите и говорите с мек глас. Постепенно дори най-напрегнатата жена ще се отпусне и остави в ръцете ви.

 

  1. Галете цялото тяло, не само обичайните места

Доста от мъжете имат еднакъв подход- хоп на седлото и започват. В някои ситуации и това върши работа. Например, ако сте си поръчали проститутка и времето тече! Но определено няма да проработи със съпругата или приятелката ви. Разбира се, тя може да си поиграе малко или от време на време да харесва и бърз, по-груб секс. През по-голямата част от времето обаче тя се нуждае от загрявка преди да натиснете газта и да счупите световния рекорд за бърз секс.

 

Започнете подготовката с нежни ласки. Не се спирайте само на очевидните места, а обърнете внимание и на раменете, корема, краката, ходилата и т.н. Докосвайте я леко с ръце, устни и език. След като сте милвали цялото й тяло, може да се насочите към гърдите например. Това не означава да ги смучете и обгърнете с устни. Само леко си поиграйте с тях. Създайте усещане за...точно така - очакване! Може да описвате големи кръгове около зърната със съвсем леко докосване на езика, като постепенно се приближавате все повече и повече към зърната, но никога не ги докосвате. Направете го и с двете, а през това време нежно галете корема й и между краката, но не докосвайте половите органи.

 

По този начин жената се възбужда все повече и повече, вече може да обърнете внимание на зърната и клитора й, първо много нежно и случайно, след това по-често и настойчиво. Сега е вече готова.

 

  1. Обладайте я

Въпреки всичките приказки, които чувате за това как жените искат да управляват света днес и въпреки това, което говорят извън леглото, истината е, че повечето жени искат да бъдат подвластни на истински мъж в леглото. С ‘подвластни‘ нямам предвид някакъв садо-мазохистичен сценарий. Става дума за контрол над ситуация и мъжка увереност. Жените не искат нерешителен мъж в леглото. Не искат някой, който пита за разшерение всеки път, преди да направи нещо и не обичат постоянно да ги питат дали им харесва. По-скоро искат мъж, който да им покаже пътя към рая.

 

Може да постигнете това като я обладаете уверено. Накарайте я да почувства силата и мощта ви. Хванете косата й докато влизате в нея и я дръпнете. Вземете я на ръце. Хванете ръцете й и ги дръжте над главата й докато я взимате. Сменяйте позите с финес, но и с мъжка сила и увереност. Целта не е да сте груби, а тя да почувства сила и решителност в действията ви. Ако изпълните тези стъпки правилно, партньорката ви ще се отдаде напълно и ще достигне екстаз. Добра работа. Сега остава само още едно нещо. Не, не да се облечете и да си тръгнете.

 

5. Полете с нея след секс

Знам, някъде дълбоко в ДНК-то на нас, мъжете, е заложено да свършим, след това да се обърнем и да заспим или да си направим сандвич, да изпием една бира, погледаме телевизия, или да се облечем и да си тръгнем. Умният мъж се бори с тези първични инстинкти и не прави нито едно от изброените неща. Умният мъж – запомнете го добре—остава в леглото с партньорката си след секс. Знам, че си мислите ‘Не, всичко друго, но не и това!’ Налага се да стиснете зъби и да го преживеете. Иначе всичко, което сте направили досега ще бъде напразно и забравено от жената. Всичко, което тя ще помни е чувството, че е използвана и обида, след като сте се любили.

Въобще няма да си спомня колко добре сте се представили във върховния момент. Ще запомни, че не сте я задоволили напълно. Заради тази грешка, това може да се окаже последния път, когато сте с нея. Гушкането след секс затвърждава уменията ви на любовник пред партньорката ви, така тя усеща, че сексът с такова сладко, мило същество като вас е бил правилният избор. Така ви чувства по-близки и шансовете ви за още секс нарастват неимоверно.


Обратно на това, ако веднага след секс станете и си тръгнете, половинката ви ще се чувства използвана. Може да си помисли, че не е била достатъчно добра, няма да ви чувства така близки и шансовете ви да влезете отново в това прекрасно, малко тяло се свеждат до минимум. Няма нужда да обсъждаме дали един истински мъж може да преодолее импулсите си и да остане с жената след секс.

Едно е сигурно—ако го направите, получавате още секс. Точка по въпроса. Ако според вас на истинския мъж все не му пускат и прекарва всяка нощ сам мастурбирайки, успех. Явно сте попаднали на грешното списание. Но според мен истинският мъж прави редовен секс по всякакви интересни и стимулиращи начини, с жена, която и в огъня ще влезе заради него, просто защото той знае как да й достави удоволствие.

Все пак всяко правило си има изключения. Някои жени обичат да командват дори в леглото. Някои предпочитат безхарактерен мъж. Други не обичат ласките или дори не харесват гушкането след секс. Това обаче са само изключения, а не мнозинство. При повечето жени следването на правилата по-горе увеличава шансовете ви да задоволите партньорката си и да получавате секс по-често десетократно. А сега се наслаждавайте на мъжествеността си и вървете да разпръсквате семето си.

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version