Pich.bg

Switch to desktop Register Login

Любовната игра: как да възбудиш жена

Най-тясната част от гърба на жената– това място е много чувствително и има много точки, в които се съсредоточават стрес и болка при жените. Ако внимателно масажираш тази област, половинката ти ще се чувства страхотно. Целувай я нежно по време на масажа и тя ще бъде очарована.

Горещи точки – жените притежават няколко точки, които са много чувствителни, но никога няма да се сетиш за тях. А ако ги откриеш, партньорката ти ще те обича още повече. Това са:

  • Задната страна на коленете
  • Вътрешната страна а на ръцете
  • Вътрешната страна на бедрата
  • Извивката на врата

Нежните докосвания и целувките в тези области носят изключително удоволствие за жената. Помни, че нежността е ключът!

Дупето – обхвани двете части на дупето с ръце, мачкай ги и си играй с тях. Това освобождава стреса и създава впечатлението, че търсиш нови ерогенни зони.

G-точката – Тази област е всеизвестна с това, че доставя най-интензивното удоволствие при жените. Женският оргазъм може да бъде различен, в зависимост от това какво се стимулира, а точно този вид е страхотен. G-точката се намира по средата между шийката на матката и срамната кост. Ако вкараш един или два пръста във вагината, с длан насочена нагоре и сгънеш пръсти (сякаш правиш знак „ела насам”) ще стимулираш точно тази област. По време на полов акт G-точката се стимулира най- добре, когато жената лежи по гръб. Ще получиш бонус точки, ако се опиташ да й доставиш двоен оргазъм, стимулирайки едновременно G- точката и клитора. Най-удобно за това е проникването отзад – например "doggy-style".

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version