Pich.bg

Switch to desktop Register Login

8 мита за съблазняването

 

Защо някой мъже свалят мацки толкова лесно, а други се представят тотално зле? Истината е, че мъжете, които нямат успех в свалките, вярват в някои от смехотворните митове за съблазняването, които естествено съвсем не са верни. Всъщност, свалките въобще не са трудни, ако имаш нужните познания. В тази статия ще обсъдим някои от най-разпространените митове и заблуди, които трябва да преодолееш, ако искаш да имаш успех с мацките.

1. ‘Еди-коя-си ме изостави и затова съм тотален провал с жените.’

Това е налудничаво и все пак много мъже наистина мислят така. Някое момиче, което те са харесвали, не им е обърнало внимание и те просто са се отказали.

На всеки мъж се случва някоя жена да го отхвърли. Всъщност, вървежните пичове сигурно са преживели много повече отрязвания и отхвърляния от теб, но не са ги броили понеже вече са търсели следващата си цел. Каквото и да се е случило, преживей го! Помни, че всеки мъж е бил отхвърлен поне веднъж в живота си...освен ако не е имал кураж и никога не е опитвал да свали мадама. Защо позволяваш на един отказ да влияе негативно на целия ти живот?

2. ‘Няма да успея да забия нито една.’

Няма нищо по-грешно от това да мислиш, че не притежаваш таланта да съблазняваш жени. Всеки от нас има вродени инстинкти и техники за съблазняване. Може би още не си ги открил, но това не означава, че не те бива. От къде знаеш, че не те бива в свалките,ако не си опитвал? Бъди по-уверен в себе си. Следващия път когато си на парти с много жени си припомни, че има поне една, която те харесва и е привлечена от теб. Тя няма да направи първата крачка, но те гледа и ако погледнеш към нея, ще осъществите визуален контакт. Погледни настрани, преди тя да погледне към теб отново. Всичко, което трябва да направиш, е да намериш тази жена, да осъществиш контакт и вече си на прав път.

3. ‘Жените ме мислят за идиот.’

Ако причината за това е, че се напиваш, че се правиш на глупак, изглеждаш мърляво или действаш прекалено агресивно, когато си нервен, то всичко може да се поправи. Момичетата не мислят и не наричат някого за глупак, само защото е привлечен от тях. Напротив, харесва им, но трябва да надградиш това. Прочети статията за мистериозните методи за съблазняване и се концентрирай върху това да изградиш образа си. Освен това помисли дали не се спираш на грешния тип жени или дали подходът ти не е грешен. „Лесни" момичета ли избираш, въпреки че всъщност харесваш друг тип? Защо не опиташ с по-тихите и скромни дами за разнообразие. Ще се учудиш колко различна може да е реакцията им.

4. ‘Тя може да има всеки – няма да избере мен.’

Като повечето митове и този показва неувереност в собствените ти възможности. Наблюдавай двойките около теб. Някои от тях са изненадващи, дори странни нали (например какво по дяволите намира тази супер готина мацка в него)? Не си ли виждал готини момичета с момчета, които не са нищо особено? Причината е, че тези момчета са специални за половинките си. Ще бъдеш специален, ако вярваш в себе си и няма причина тя да не избере теб.

5. ‘Ако й правя комплименти, ще успея да я сваля.’

За жалост не е толкова просто. Точният комлимент в точния момент може да я накара да падне в прегръдките ти, но жените не са вманиачени на тази тема (поне повечето не). Служи си с тях пестеливо. Вярваш или не, но някои жени може дори да се обидят, ако им правиш комплименти за фигурата или облеклото. Те искат да ги оцениш като личности и смятат, че мъжете ги ласкаят само, за да ги вкарат в леглото. Така че, когато си с жена, която искаш да впечатлиш, не използвай прекалено много комплименти, за да не я отблъснеш.

6. ‘Важно е да съм невероятно забавен и креативен.’

Това все пак не е чак толкова важно, не преигравай. Въпреки че много сме говорили за оригиналност и чувство за хумор, тези неща идват естествено, когато си уверен в себе си. Ако се опитваш да си нещо, което не си, момичето със сигурност ще усети. Жените са много добри в разчитането на езика на тялото. Просто се отпусни. Ако се чувстваш неудобно да пускаш постоянно шеги, не го прави. По-добре направи или говори за нещо, в което си наистина добър.

7. ‘Когато прочета всички тези статии, ще съм перфектният сваляч. Ако не стане – продължавам да търся метод, който работи.’

Още веднъж ти казвам, не е толкова просто! Със сигурност четенето и съветите за съблазняване ще ти помогнат, но всъщност ти трябва практика и от време на време припомняне на идеите чрез подобни статии. Практиката обаче е най-важното. Не може да станеш експерт в свалките за ден или два, може да са ти нужни седмици или месеци, за да овладееш това изкуство, но ще се справиш.

Какво искаш да правиш след шест месеца или година...или десет години—искаш ли да се уверен и да имаш всяка жена, която ти харесва или ще седиш вкъщи и ще търсиш в интернет методи за бърза и успешна свалка?

Не искаш да изпробваш съветите на практика? Тогава може би те е страх да не направиш грешка. Опитай се да погледнеш проблема от друг ъгъл – това не са грешки, просто възможности за натрупване на опит. Няколко отказа сега са най-доброто, което може да ти се случи. Ще научиш повече от отказите, отколкото от успехите, така че бъди благодарен на жените, които те режат – но скрий изненадата си, когато някоя приеме!

8. ‘Жените искат пари, аз нямам, така че нямам шанс.’

Това може би е вярно за някои, но не всички жени гонят портфейла ти. Истинските обезкоствачки са рядкост. Не всичко е въпрос на пари. Жените искат някой, който се грижи за тях и им обръща внимание, а това можеш да направиш по много начини, не само чрез пари. Бъди уверен, покажи интерес към нея и нуждите й и скоро ще откриеш жени, които оценяват усилията ти и няма да им пука дали имаш супер добра работа и дали въобще работиш.

Това са някои от разпространените митове, заради които много мъже се провалят при свалянето на мацките, които харесват. Ако един от тези митове те спира, отдели малко време и намери нещо положително, което ще ти помогне да го преодолееш. Помни, че тези заблуди са дълбоко вкоренени в нас и една статия няма да ни помогне да ги преодолеем завинаги.

Ако те възпира нещо друго, опитай се да наблюдаваш реакциите си, когато с в компанията на жени и се опитай да ги анализираш. След това вземи някое от погрешните схващания, които те мъчат и си представи какво би казал на най-добрия си приятел, ако той ти сподели подобен проблем. Как би му помогнал да разбере, че това не е вярно? Убеди се, че изтъкваш положителните страни на нещата- например не " Аз съм идиот" (негативно), ами ‘Аз съм уверен мъж и знам как да направя една жена щастлива.’

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version