Pich.bg

Switch to desktop Register Login

Защо е важно чувството за хумор?

Доказано е, че жените считат чувството за хумор за най-привлекателната черта у мъжете. Всеки иска да е с някой, който има отлично чувство за хумор. Едва ли има жена, която да не търси тази черта у половинката си. Отдавна е открито, че ако можеш да разсмееш жена, можеш да постигнеш почти всичко друго.

Така че, ако си привлечен от някоя мацка и искаш да я свалиш, направи всичко възможно да развиеш чувството си за хумор. Накарай я да се смее и прекарайте времето заедно забавно. Ако си спокоен и щастлив ще ти е много по-лесно. В случай, че си твърде сериозен, тя няма да се чувства комфортно. Покажи й, че си уверен в себе си и я занимавай с неангажиращи и забавни теми - така ще я предразположиш.

При първата среща винаги има известна доза резервираност, защото не се познавате достатъчно добре. Малко чувство за хумор ще помогне да стопите леда. Ще забележиш, че мъжете, които успяват да разсмеят всички, обикновено са по-привлекателни за дамите.

Причината е проста- хората са щастливи, когато се смеят. Ако жената трябва да избира между някой, който я кара да се смее и мъж, който винаги е сериозен, кого ще избере според теб? Разбира се че този, който я развеселява!

Само не забравяй следните неща, докато обмисляш как да станеш забавен пич. Първо, не се прави на шут и не се излагай, за да си забавен. Помни, че си уверен в себе си, а уверените мъже не се излагат. Малко самоирония не е излишна в подходящия момент. Тя ще тушира евентулна грубост на моменти и ще покаже, че можеш да се смееш и на себе си.

Шегите и чувството ти за хумор трябва да я правят щастлива. Не си прави майтапи с нея, с това как изглежда или нещо от сорта.

Жените обичат остроумни мъже, които разбират хората и знаят как да са забавни, без да злепоставят околните. Не е нужно да се правиш на комедиант, за да покажеш колко си умен. Просто бъди забавен, така ще й разкриеш позитивните страни от характера си.

Какво според теб търсят жените? Нежната част от човечеството търси мъж, които да я накара да се усмихне – някой, който да й помогне да се наслаждава на живота. Това може да постигнеш като си забавен и като гледаш позитивно на живота и света—така ще носиш само радост и веселие на хората около теб.

Ако тя ти разказва за проблемите си, слушай внимателно, но не се включвай в дискусиите за това кой е виновен и не я насърчавай да се ядосва или депресира. Най-добре е да й помогнеш да забрави за напрежението от ежедневието.

Развитието на добро чувство за хумор отнема време и практика. Освен това не е удачно винаги да си забавен. Понякога трябва да си сериозен и пред нея. Помни, че ако пускаш вицове, когато не е уместно, може да се сбогуваш с мечтаната жена завинаги. Освен това е най-добре да не се шегуваш много в спалнята, това намалява страста. Хуморът е важен най-вече при първите три срещи в началото на свалката.

Всеки от нас има различно чувство за хумор и това, което е забавно за дадена жена, за друга може да е скучно. Тук отново имаш предимство, ако разучиш какво харесва тя и насочиш разговора в тази посока.

Доста хора смятат, че имат отлично чувство за хумор, но не всеки може да разказва вицове. Дори да не владееш този майсторлък, може да си забавен по много други начини. Следи как успяваш да разсмееш приятелите си. Сигурно си доста спокоен в този момент. Някои хора са забавни дори в напрегнати ситуации, но повечето пускат майтапи, когато са спокойни. Това е още една причина да работиш над увереността.

Без съмнение техниката ти на съблазняване може да се подобри много, ако имаш добро чувството за хумор. Изглежда жените намират забавните пичове за неустоими.

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version