Pich.bg

Switch to desktop Register Login

10 признака, че тя те лъже

 

Имал ли си някога кофти чувството, че приятелката ти те мами? Дали те лъже за това, че ти е вярна, или за това за какво е похарчила заплатата от миналата седмица или за това дали си най-добрият любовник, който тя някога е имала? Има няколко издайнически знака, които може да търсиш—те ще ти разкрият дали тя лъже. Въпреки че вероятно не можеш да си 100 % сигурен, тези 10 знака са добри индикатори за това дали половинката ти казва истината.

Знак #1:  Преглъщане

Може би често се улавяш как гледаш чувствените й устни, защо по-добре не се фокусираш върху това дали тези сладки устни не те лъжат? Почти всеки изпитва известно притеснение или стрес, когато лъже. Това води до съкращение на мускулите на хранопровода. Тъй като тези мускули участват в процеса на гълтане, може би твоето лъжливо момиче ще преглъща често, докато те пързаля и натоварва толкова много.

Знак #2:  Облизване на устните

Твоето момиче може да облизва устни съблазнително от време на време, за да те възбуди, но от друга страна този навик може да показва, че тя те послъгва. Това е така, защото освен всичко друго стресът подтиска отделянето на слюнка, което означава, че устните на момичето може изведнъж  да станат много сухи, докато се опитва да те преметне. Освен това е вероятно да стисне силно зъби или устни, докато говори с теб.

Знак #3:  Отговаря на въпроса с въпрос

Опитвайки се да шикалкави или да избегне директната лъжа, тя може да започне да отговоря на въпросите ти с други въпроси. Не й позволявай да се измъкне с този трик и не й давай възможност да те будалка - искай отговори и не се разсейвай от въпросите й.

Знак #4:  Избирателна памет

Друг начин за избягване на директната лъжа е изведнъж да “забрави” определени детайли. Отново, притисни я за директни отговори и разпитвай за подробности, това ще ти помогне да установиш дали тя ти казва истината или те праща за зелен хайвер.  Убеди се, че помниш всички детайли, които тя споделя, защото е много вероятно собствената й история да си противоречи, ако те лъже.

Знак #5:  Промяна в тона на кожата

При много жени се наблюдава промяна в тона на кожата, когато лъжат. Това може да се изразява във внезапно пребледняване или изчервяване.

Знак #6:  Промяна в гласа

Освен ако не става дума за момче в пубертета, гласът на приятелката ти не би трябвало да е дрезгав или пък писклив, докато ти разказва своята версия. Ако тонът на гласа й се променя или тя заеква и говори бързо, вероятно се опитва да измисли следващата част от историята или нервите надделяват и тя вече се затруднява да контролира нормалното си дишане.

Знак #7:  Крие ръцете си

Ръцете са много по-изразителни отколкото си мислиш, ето защо тя подсъзнателно ще се опита да ги скрие от теб. Това означава, че ако те лъже, момичето вероятно ще крие ръце зад гърба си или ще ги скръсти.  В случай, че е обмислила историята си предварително, тя може и да остави ръцете си открити, но те ще са в някаква необичайна позиция – например отпуснати на плота на масата или плътно прилепени отстрани към тялото.

Знак #8:  Разширени зеници

Независимо колко е добра в лъжите, има нещо, което приятелката ти не може да контролира по никакъв начин – разширяването на зениците. Когато човек е под напрежение или не може да сдържа нервите си, зениците се разширяват. Ако момичето ти крие нещо от теб, най-вероятно ще се изнерви доста, докато ти разказва нейната история и зениците й ще започнат да се разширяват с всяка изречена дума.

Знак  #9:  Движения на очите

Това е подсъзнателен опит да отклони вниманието ти и да не забележиш разширените  зеници. От друга страна, чувството за вина не й позволява да те гледа право в очите, така че тя сигурно ще започне да шари с послед насам-натам. Освен това е възможно да примигва по-често от обикновено или дори напълно да сведе поглед, така че да не се изправи лице в лице с теб.

Знак #10:  Играе със себе си

Преди да се възбудиш, да играе със себе си не означава това, което си мислиш. По-скоро е вероятно тя да започне върти или усуква нещо в ръцете си, опитвайки се да разсее нервността и напрежението.  Или пък да потърква или докосва по някакъв друг начин ръцете си.

 

Важно е да отбележим, че дори една жена да показва един или повече от тези признаци, не е задължително тя да лъже. Естествено може да има и други причини за сухота в устата или за други от знаците в списъка. Разбира се, твоето момиче може да се издава по друг начин, който не е описан по-горе, така че наблюдавай действията й внимателно.

По този начин ще можеш да различиш кое е нормално за нея и как се държи или какво прави, когато те лъже. Все пак, ако при приятелката ти са налице три или повече от тези знаци, е доста вероятно да си имаш работа с лъжкиня.

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version