Pich.bg

Switch to desktop Register Login

Защо караме бързо, когато сме с момиче

Нека обърнем внимание на причините, поради които, когато возим красиво момиче кракът ни отива по-рядко към педала на спирачката.

И да го мислим и да не го мислим, то причината е една – красивата девойка на съседната седалка. Когато тя седи до вас желанието за показност и за доказване в мъжката психика действа по-бързо от обичайното. Това се дължи главно в овиличаване на адреналина и обилна работа на някой хормони в организма. Най-чесно когато скоростта се увиличава и честотата на изброенито фактори също расте. Както казва Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече”.

Независимо каква кола караме, дали ще е що-горе прилична машина с хубави екстри или Жигулата на тати, това няма значение. От друга страна почти всяко момиче ще хареса това. Иначе кой ще и забележи перфектната прическа ако край него не изфучи Голф 2-ка без ауспух и прилично количество дим зад него.

Това също така се явява най-често причина за тежки катастрофи. Именно адреналинът, чиито нива се повишават с всяко помръдване на километража карат шофиора да си мисли, че може да прави неща, които сигурно и Шумахер не може.

Това явление е най-често срещано при по-младите шофиори. Допълнително към това при тях се прибавя и тръпката, която все още не е изпитаната до край. При по-улегналите двойки, нещата стоят по съвсем различе начин, който не мисля, че трябва да бъде обсъждан в момента, защото всички знаем за какво става въпрос.

Карайте бързо, но само на места където те сами позволяват това. Гъзарията е яко нещо, но не за всички, на последно място.

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version