Pich.bg

Switch to desktop Register Login

81-во изложение в Женева: зелената визия – по-актуална от всякога през 2011

Международното мото изложение се състои за 81-ви път от 3-ти до 13-ти март 2011 в Palexpo в Женева. На „Зеления павилион” и „Зеленото тестово каране” се представят най-различни екологични технологии на бъдещето. През 2010 година, „Зеленият павилион" беше изключително успешен и организаторите решиха да обърнат повече информация на тази област в тазгодишното издание на изложението. Гостите ще имат възможност да посетят невероятно централно място.

Защитата на природата и екологичните фактори влияят все повече на решението ни, когато купуваме кола. Проучвания показват, че посетителите на мото изложението се интересуват не само от най-новите модели, но и искат да научат повече за технологиите на бъдещето. Как ще изглежда мобилността ни в бъдещето? Какви ще са най-чистите технологии за придвижване?

Как ще работят? Кога ще излязат на пазара? Конкретни отговори на тези въпроси могат да бъдат открити на щандовете на основните производители, както и на „Зеления павилион". Освен това, може и да изживеете тези отговори по време на кратко тест-каране в съответния център.

За изданието на мото изложението през 2011, „Зеленият павилион" се премести на по-централно място- близо до един от най-използваните от посетителите входове на изложбената палата. Павилионът се разполага на около 3,000 квадратни метра в палатка, издигната специално за този случай до коридора водещ от зала 6 към зала 7. Представени са над 20 участника в изложението, включително известни производители, начинаещи изобретатели и изследователски институти, които участват с най-новите си изобретения и разработки.

Точно до палатката, на еспланадата на зала 6, дузина природосъобразни коли стоят на разположение и могат да бъдат тествани. Различните екологично чисти коли, които посетителите могат да изпробват, включват модели на марките Chevrolet, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Renault, Tata, Think With M-Way и Smart.

Още на изложението през 2010, концептът да се изпробват „на живо и отблизо” екологичните коли и алтернативните системи за придвиждане се радваше на засилен интерес от страна на публиката и още повече от медиите.

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version