Pich.bg

Switch to desktop Register Login

Десетте най-мъжествени алкохолни напитки за всички времена

Когато става дума за Нова Година, алкохолът е най-добрият приятел на мъжа. Все пак, ако си истински мъж едва ли ще пийваш шоколад с мартини или блудкаво плодово вино с приятелката си. Ако наистина искаш да станеш мъж тази година, това са десетте най-мъжествени алкохолни напитки за всички времена.

10. Уиски с бира

Без съмнение бирата и уискито са две от най-мъжките питиета, които се предлагат. А да отделиш време и да комбинираш шот уиски с халба хубаво тъмно пиво е сполучлив начин да се впишеш в група дървари в местната кръчма.Като за едно от най-яките пиета, традицията повелява пиячът да изсипе уискито директно в халбата бира и след това да изпие всичко на екс за възможно най- кратко време. .

9.Пикантна пясъчна буря

Предлагат се доста мъжки питиета, които включват повишаващата нивото на тестостерона съставка на Tabasco соса. От всички тях Spicy Sandstorm („Пикантна пясъчна буря”) е може би най- за мачовци. Рецептата съдържа една унция скоч, една унция джин, щипка Tabasco и няколко щипки черен пипер. С тези четири съставки всеки мъж, който въобще може да ги изпие, без веднага да се задави, е супер здрав и голям куражлия.

8. Four Horsemen

Ако търсиш мъжествена напитка, това е твоят класически избор. Смеси равни части текила, Jagermeister, Rumple Minze и Bacardi 151, комбинацията ще е с вкус на чай с плътна нотка алкохол. Ако имаш нещо за доказване, това е напитката за теб.

7. Moonshine

Определено има причина Мoonshine да нелегален за консумация алкохол в САЩ. Поради ниските стандарти, които се използват при варенето на тази домашно приготвяна алкохолна напитка, Moonshine е една от най-твърдите и най-опасни напитки на света. В доброто старо време, превозвачите на контрабандната стока често използвали автомобилни радиатори, за да помогнат за дестилацията на продукта, което често довеждало до инфилтриране на антифриз в крайната напитка. Още много опасни токсини и вредни вещества, например олово, се оказвали в крайния продукт. Пиенето на Moonshine без съмнение ще докаже мъжеството ти, но несигурният му състав може да докаже и глупостта ти.

6.The End of History Beer

С впечатляващите 55 процента алкохолно съдържание на литър, End of History Beer на BrewDog печели състезанието за най-силна бира на света. Всъщност, това, което отличава тази рядка бира от женските марки като Miller Lite, е опаковката. Виждаш ли, всяка бутилка е в опаковка от истинска, някога била жива катерица, заек или съсел. Наистина, ако си в настроение да пийнеш силна бира, това удивително изобретение трябва да е на първо място в списъка ти.

5. Коктейл Prairie Oyster

Спомняш ли си сцената с Роки, когато той изпи онази голяма чаша сурови яйца? Е, никой не може да отрече, че онзи пич беше мъжествен, така че коктейлът със сурово яйце Prairie Oyster получава място в нашия списък. Съставките за тази напитка за здрави мъже включват 1.5 унции бърбан, едно сурово яйце и малко Тabasco. Ммммм...това е добра пиячка!

4. Течен стек

Когато става дума за света на храната, няма по-мъжествен избор от голяма телешка пържола. Така че, ако търсиш течния еквивалент на това меню, настани се на бара и си поръчай „течен стек” (Liquid Steak). В състава му влизат 1.5 унции Бакарди и малко сос Worcestershire, това питие не е за плашливи хора.

3. New Jersey Turnpike

New Jersey Turnpike е легердарно питие, обикновено запазена марка на пича, които загуби някои бас. Името на напитката произлиза от това, че барманът раздава рогозка намерена на пода в бара в чаши. След това към коктейла се добавя водата от някой парцал в бара. Точно като при Мoonshine от едно време, тази напитка не е за препоръчване, особено за тези от нас, които искат да докажат колко са луди.

2 Змийско вино

Има само едно истински мъжко питие с цял труп на змия добавен в него при процеса на дестилация. В азиатските култури змийското вино се слави от дълги години със свойството си, да повишава потентността. И наистина, ако имаш смелост да глътнеш от бутилка такова вино, в което е "погребана" отровна змия, определено имаш доста тестостерон във вените. .

1 Enpinyo и кръв от крава

Местното африканско племе Масаи може би има едни от най-смелите мъже на планетата. Явно тези пичове си пийват от дестилиран африкански ликьор наречен Еnpinyo, последван от голяма глътка чиста кръв от крава. Сега...това сигурно ще е един от най-екстремните начини да се пречистиш. Но все пак масаите се кълнат, че кръвта е перфектното решение при недостатъчна ерекция. Естествено, това може да е свързано с факта, че ще пиеш по-малко като знаеш че си си напълнил устата с кръв от крава.

Pich.bg | 2012 Всички права запазени.

Top Desktop version