Мъжките ръце с маникюр

Всеки мъжкар, който се стреми към съвременен начин на живот, все по-често започва да посещава козметичните салони. Мъжете, с аристократични маниери за поддържане на приятен външен вид, стават все повече. Това, всъщност, са мъжете, които искат не само да изглеждат добре. Те искат да са приятни на жените и действат, за да постигнат този ефект.

Една важна козметична процедура е мъжкият маникюр.  Много мъже предпочитат да поддържат ръцете си, в приличен вид, сами. Но посещението на козметичен салон с такава цел ще ви достави допълнителни удоволствия и релакс. Професионално направеният маникюр включва и масаж на ръцете с етерични масла. Изключително удоволствие, което не само ще направи кожата на ръцете ви по красива, но и ще ви разтовари емоционално.

Всички мъже, които все още не са се решили на стъпката да се погрижат за ръцете си, е добре да помислят, какъв голям плюс е това в професионално отношение. Независимо от професията, но особено ако се занимавате с бизнес, е знак, че сте  на добро ниво, когато ръцете ви са безупречни.

За целта се изисква само да се преборите с комплексите и предразсъдъците си и да посетите козметичен салон. Ако на този етап това е много трудно, започнете с по-лесна стъпка – купете си пилички за нокти, като се посъветвате с продавач-консултанта, какви точно са най-подходящи за вас.

Ако и това е трудно – блъфирайте, че са за подарък за ваш колега, който поддържа сам маникюра си. Това ще е добър повод да поговорите по темата и да извлечете съвети. Пилички, нокторизачка и желание да изглеждате на ниво, което респектира всеки. Изрязвате ноктите, изпилвате ги, като се пили в една посока докато заоблите ъгълчетата по формата на пръста.

За финал,  полирате със специална пиличка, като преди това сте изпилили горната част на ноктите, също с подходяща за целта пиличка. Това е едно добро начало. Ако бяхте отишли на маникюрист, щяха да ви оформят кожичките около ноктите. Нещо, което може и сами да направите.

Друг добър ход е да посетите козметичен салон и да наблюдавате внимателно какво прави маникюристката, докато се грижи за красотата ви. Запомнете всеки етап и разпитайте подробно за всичко, което се сетите. След това може да продължите сами да поддържате ноктите си по същите методи. Разбира се, професионалното оформяне е незаменимо.

В козметичния салон  може да се възползвате и от услугата педикюр. Доставете това блаженство и за краката си. През топлите месеци е необходимо и приятно.

Съвременият мъж е добре да се адаптира навреме с актуалните тенденции за модерен начин на живот. Няма нищо лошо в това, напротив, да се живее модерно е средството да си в реалността и да консумираш всяка възможност, която е полезна и приятна. Предразсъдъците не могат да спрат развитието на живота, а само да забавят тези, които им робуват.

Вероятно, преди хиляди години, да използваш гребен е било същото, каквото е сега да си направиш ноктите красиви. Когато сме част от новия живот, всъщност, помагаме той да се развива в положителна посока. Само мъж, който вече е посещавал маникюр, има право да коментира това правилно ли е или не, приятно ли е или не, подхожда ли на мъжете или не. Я да помислим за навика да се оглеждат ноктите като свенлива девойка или гризенето им.  Дългите нокти? Криво изрязаните? Това по-подходящо ли е за съвременен мъж?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*