Кои са най-популярните секс-играчки за жени?

Мечтаеш ли си за по-интересен живот? Разбира се, партньорът ти е страхотен човек, но може би интимните ви отношения стават твърде предвидими? Точно както добрата храна става страхотна с малко подправки, добрият секс може да стане още по-добър с малко пикантни допълнения и разнообразие. Един от най-добрите начини да разнообразите сексуалния живот е добавянето на секс-играчки. Тази статия ще ти даде малко повече информация за най-популярните аксесоари, които ще направят секса по-вълнуващ.

Вибраторът е доста широко разпространен. Както показва самото име, целта му е да вибрира или да се движи по начин, който стимулира която и да е част от тялото. Тази играчка е подходяща както за двойки, така и за свободни дами. Не много отдавна, вибраторите бяха само дълги, снарядоподобни обекти, но сега се предлагат във всякакви форми и материали, които пасват към формите на тялото.

Вибраторите са особено разпространени сред жените, защото доставя постоянна и силна стимулация на клитора и областа около него. При много жени използползването на този аксесоар води до по-силен и по-чест оргазъм отколкото самият полов акт. Но вибраторите не са само за жени. Някои мъже също харесват вирациите около гениталиите. Може да се наслаждаваш на вибратора по единично или в комбинация с нещо друго.

Друга секс-играчка е дилдото- изкуствен пенис. Подобно на вибратора, може да се използва както от жени, така и от мъже. Проектирани са за вкарване във вагината или ануса и имат съответната форма. Предлагат се в различни размери и от най-различни материали. Може да намерите доста реалистично изглеждащи дилдота – дори с вени и покритие, подобно на кожа. Други модели са с по-абстрактна форма, леки извивки, наподобяващи делфин или “S”. Много варианти са направени така, че да стимулират G- точката при жените или простата при мъжете.

Друг вариант на дилдото е бът-плъгът. Този аксесоар не е подходящ за движение напред-назад. Той стои в една позиция в ануса и се държи от сфинктера, като доставя еротична стимулация в областта на простата или перинеума. Обикновено аналните плъгове са по-къси от дилдотата и имат широка основа, непозволяваща да влязат прекалено дълбоко и да не могат да се извадят.

Освен това има и хибриди – това са дилдо и вибратор в едно. Една от тези комбинации се нарича „заек”. Името идва от двете малки зъбчета над основния ствол (леко напомнящи ушите на заек). Дилдото се поставя във вагината, докато тези два израстъка остават отвън като вибрират и стимулират клитора.

Това е само бърз преглед на огромното разнообразие от секс-играчки на пазара. Както виждаш, цял един нов свят на забавление и удоволствие от секса. Много хора дори имат повече от една играчка, така че да ги използват според настроението си. Направи малко проучване на различните продукти и скоро няма да имаш търпение да разшириш познанията си с перфектния секс-аксесоар.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*