Секс-тайните на жените

Когато става дума за занимания в спалнята, доста неща за жените все още остават неизвестни за силния пол.  Това е така, защото не всички дами са толкова освободени и искрени, че да споделят чувствата си с партньора. Не всички дами имат еднакво желание за секс, то варира от жена до жена, но все пак има някои неща в секса, с които всички са съгласни.

Силно препоръчваме да окуражаваш половинката ти да говори за желанията си, така ще водите по-добър сексуален живот – повярвай ни, този факт е научно доказан. Предлагаме ти няколко съвета, които може да изпробваш за по-добри секс-занимания с партньорката ти.

Жените обичат секс по време на цикъл

Като цяло това твърдение е валидно за доста жени, но има няколко правила, които трябва да се спазват. При секс партньорите трябва да са чисти, най-добре да вземат душ преди това. Много вероятно е да се наблюдава временна сухота на влагалището, особено ако половинката ти използва тампони.

Това означава, че може би ще изпиташ леко неприятна фрикция, ако тя е използвала тампон точно преди секс. В такива случаи малко лубрикант ще е полезен. Въпреки че жената най-вероятно ще е готова за секс доста бързо, сексът на сухо може да е болезнен за нея и при тези обстоятелства определено не е за препоръчване да проникнеш веднага.

Сексът по време на цикъл има предимства, които идват от нивата на хормоните, но има и някои препятствия.  Никога не се опитвай да караш направо, докато мацката не ти каже или нямаш някакви вампирски желания или фантазии, защото тя ще е в правото си да те разкара.

Жените не обичат никога несвършващия секс

Няма смисъл да правиш някакви супер дълги сесии. Нито една жена няма да хареса такъв вид правене на любов. От друга страна, мъжът не би трябвало да се чувства супер горд от това, че може да задържа еякулацията си много дълго. Има секс-машини, но те са направени от гума и пластмаса. Хората не са машини и точно това иска половинката ти от теб. На жената винаги й харесва да стигне до оргазъм, но два са направо бонус за теб.

Това не означава, че достигането на оргазъм трябва да коства толкова много усилия. Всяка жена има определена граница на издържливост, прояви разбиране към нея. Остави я да си отдъхне в прегръдките ти и се наслаждавай на уханието на косите й, докато тя си почива. Ако иска още, тя определено ще ти го покаже.

Жените не винаги обичат играта с пръсти

Мъжете трябва да разберат структурата на вагината, за да извлекат възможно най-много удоволствие и освен това да задоволят жената сексуално. Входът на вагината има повече нервни окончания и рецептори отколкото който и да е регион по-навътре. Използвай тази информация за невероятен секс.

Главната цел е да подлудиш партньорката ти, което изисква да се придържаш към тези зони. Никога не се отдалечавай от тези области, а те обхващат зоните извън вагината, вътрешността точно в началото и разбира се, G-точката. Не бъди припрян при стимулацията. Тук е нужна нежност.

Жената ще ти подскаже, когато иска по-дълбоко проникване като притисне тялото си към теб. Може да не й е удобно цяла ръка или да кажем половината пръсти да са във вагината й. Винаги е по-добре да я попиташ, дали има нужда от повече пръсти. За целта е препоръчително пръстите ти да са чисти и с подрязани нокти.

Откривайте нови неща

Обикновено жените обичат да откриват нови неща, но никога не биха намекнали това на сексуалния си партньор. Съществуват някои неща в секса, от които дамите се страхуват – това може да включва анален секс, игра с пръсти в ануса, игра на роб-господар, фистинг, секс на открито или ролеви игри.

Всъщност няма нищо толкова трудно или свързано с грубости в тези занимания. Всички нормални мъж и жена ги правят и се наслаждават на страхотните резултати. За да улесните нещата, може с половинката ти да си размените списък с неща, които всеки от вас иска да опитате при секса и разбери какво би искала да опита тя. Обсъдете го заедно и сигурно ще ти хрумнат няколко нови идеи за секс и за освежаване на интимния живот с партньорката ти.

Жените са възбудени сутрин

Като цяло сутрин или друго време, когато е важно да се стане от леглото, е идеален момент за страхотен и запомнящ се секс с твоето момиче. Просто се опитай да вмъкнеш еректиралия си пенис между бедрата й, така че да докоснеш срамните устни. Сега просто продължи да го търкаш на това място и само гледай как съвсем след малко тя ще разтвори бедра и ще те пусне вътре.

Така ще я възбудиш след освежаващ дълбок сън в 8 часа сутринта. Орален секс също ще свърши работа, дори по-добре, но описаният трик с бедрата е много готин. Използвай слюнка или друг лубрикант, за да овлажниш пениса преди акта—това ще повиши възбудата у жената още повече. Тя ще се чувства просто страхотно, когато любимият й мъж е в нея точно след добър сън. Сутрешният секс е добра идея само, ако партньорката ти го харесва, защото не на всяка жена й допада. Има и някои други трикове, които успешно могат да се прилагат, за да възбудиш жената за сутрешен секс с теб.

Не забравяй, че всяка жена е различна, както и предпочитанията и преставата й за добър секс с партньора й. Важно е да разбереш какво точно иска, например като играеш игри с нея – някоя от игрите на дъска, много са добри за обмяна на идеи. По този начин се подобрява комуникацията между парньорите и ще разбереш идеите й по-добре. Добър или по-добър секс може да се постигне само, ако всичко се изложи направо, честно и открито и от двамата партньори.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*