Как се използва пръстен за пенис?

Като много мъже и ти се интересуваш и искаш да увеличиш насладата от секса с еротични играчки. Добър избор за всеки мъж е пръстенът за пенис. Базовите модели представляват просто пръстен, които се слага около члена и подсилва усещането и подобрява представянето в секса. Това е най-разпространеният мъжки секс-аксесоар и е доста популярен сред мъже на всякаква възраст. Ето няколко съвета как да извлечете максимална полза от пръстена.

Изборът на рингове е огромен. Моделите варират от прости гумени пръстени до сложен дизайн от кожа и метал. Като допълнение може да има екстра каишки, разделящи и придържащи тестисите. Някои модели имат допълнителни елементи, към които може да се прикачат тежести или други джаджи. Предлагат се дори вибриращи пръстени с батерии.

Все пак като за начинаещ е най-добре да избереш нещо просто. Като при всяко ново нещо, не знаеш дали пръстенът за пенис ще ти хареса или не докато не го изпробваш. Свикнеш ли веднъж с усещането, лесно можеш да ъпгрейднеш на по-луксозни варианти, ако искаш.

Увери се, че знаеш как да поставиш пръстена. Повечето модели обхващат както основата на пениса, така и скротума, но някои са само около члена. Ако не си сигурен как е правилно, попитай в магазина, продавачът би трябвало да може да обясни тънкостите. Не се притеснявай- служителите са там, за да помагат на клиентите.

Най-вероятно възнамеряваш да използваш пръстена заедно с партньорката си. Все пак е добра идея да разгледаш и изпробваш новата придобивка сам, без притеснение от публика. Трябва да се научиш как да слагаш правилно пръстена и още по-важно – как да го махнеш бързо. Нагласи всички закопчалки или каишки, така че да стои сигурно и стабилно. Как се чувстваш? Би трябвало да е доста удобно. Ако пръстенът ти убива, значи не е поставен правилно. Погрешно е да се опитваш да свикнеш с дискомфорта – най-малкото заради собствената ти безопасност, вслушай се в тялото ти.

Следващата стъпка е да го тестваш в действие. Движи се с поставен пръстен и виж до каква степен променя стойката ти. Най-добре се гледай в огледало. Изглежда доста добре, нали? Накрая, опитай се да мастурбираш до свършване. Ще установиш, че усещането е доста по-различно, когато си с пръстен на члена. Все още ли ти харесва? Супер! Сега можеш да представиш новата играчка на партньорката ти.

Сигурно се чудиш дали може да използваш кондом заедно с пръстена. За тази цел е най-добре да вземеш модел, който се поставя зад скротума. Провери за неравности по пластмасата, които биха могли да скъсат кондома.

Би трябвало да си доста доволен от новата играчка. Тя е лесна за употреба и усещането е страхотно, ако я използваш правилно. Ако все още не си си купил пръстен за пенис, веднага изчезвай до секс-шопа. Единственият начин да разбереш предимствата на този уред е да го изпробваш сам!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*