Сексът – Колко е важен за една връзка?

Във всяка връзка между двама души едно от най-основните, да не кажем и най-основното нещо е сексът. Няма ли сексуално привличане между двама души, няма да има дълга връзка между тях. В началото на всяка връзка сексът е много добър и всекидневен спътник, но с течение на времето нещата започват много да се променят.

Дали заради омръзване, дали заради друга причина в течение с годините сексът намалява все повече и повече. Лошият секс може да прекъсне вашата връзка дори и в нейното начало. Каквото и да си говорим, сексът е най-важният за една дълга и успешна връзка между двама души.

Разбира се, че само с прекрасен партньор в леглото не може да се живее, но повярвайте ми, той е най-важен. Ако харесвате даден човек много и не искате да го загубите заради сексът ще трябва много да се стараете през цялата си връзка.

Ако с годините вашето съжителство е започнало да ви отдалечава леко по леко и сексът става от веднъж седмично, до веднъж на две седмици и после до дори веднъж месечно, сериозно трябва да се замислите къде точно е грешката и дали можете да я поправите. Много е важно да предоставяте на любимия/та най-доброто, на което сте способен.

Въпреки тежките работи дни, въпреки всичкия стрес покрай финансите и всички останали малки неща, не загърбвайте сексуалния си живот. Той трябва винаги да е страстен и изпълнен с най-различни изненади. Хубаво е по-често преди да си легнете, да изненадате своя партньор с нещо, за да види, че не го приемате за даденост, а се стремите всеки ден да го печелите отново и отново.

Ако пък единственото нещо, което е както трябва във вашата връзка е сексът, пак нещата не са както трябва. В такъв случай се опитайте да вложите вашата енергия в това да предизвикване интереса на партньорът не само в кревата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*