Предупредителни знаци в една връзка, които не бива да пренебрегваш

И така…най-накрая откри красива, привлекателна млада дама и преживя първата среща? Сега сигурно се чудиш какво следва? В зависимост от отговора, който си получил от нея, можеш да потърсиш нова цел или да преминеш към следващото ниво на връзката. Едновременно с това трябва да внимаваш за някои предупредителни сигнали, които ще ти подскажат да не се забъркваш с определени типове жени.

Никога не игнорирай инстинктите си при срещи; внимателно обмисли дали искаш да си с този човек, преди нещата да станат твърде сериозни. Да се влюбиш е много лесно, но е много трудно да останеш влюбен, ако си избрал грешния човек.

Предупредителни знаци

Ще обсъдим различните сигнали при една връзка, които ще те предупредят за неподходяща жена. Изброили сме някои от най-честите предупредителни знаци, които мъжe игнорират.

  • Предишни връзки: въпреки, че това правило има доста изключения, винаги бъди нащрек по този въпрос. Ако жената е имала твърде много кратки връзки в миналото, които са приключили внезапно, това може да означава, че тя има проблем с обвързването и дълготрайните отношения. Ако на въпроси за предишните си връзки тя започне да ти разправя, че всички други мъже са били глупаци, това е сигурен знак, че те лъже. В крайна сметка като премислиш всичко внимателно, щом всички мъже накрая са били зарязани от нея, сигурно и теб те очаква подобна съдба

 

  • Кофти детство: всеки има известна доза проблеми и караници с родителите или с някой друг, но ако жената е изключително озлобена към един или двамата родители, тя ще го покаже. За твое собствено добро е по-добре да стоиш далеч от такива дами. Детството оставя дълбоки отпечатъци върху личността ни, така че е много важно да се анализира.
  • Никакви приятелки: обикновено момичетата се мотаят с доста приятелки, това е добър знак тъй като те й помагат да излее емоционалните си нужди. Жена без приятелки и с много мъже приятели е като минно поле, по-добре избягвай тази територия.

 

  • Емоционална обремененост: увери се, че не си само утеха за нея. Ако мацката изглежда твърде лесна и си падне по теб веднага, след като е скъсала с бившия си, това е сигурен знак, че тя те използва само, за да забрави предишния си приятел. По-добре стой далеч от такива жени, ако не искаш да бъдеш наранен- те просто ще съсипят живота ти и ще си тръгнат веднага щом задоволят емоционалните си нужди.

Споменатите по-горе точки са само някои от „червените картони”, за които да внимаваш, когато излизаш с някоя мацка. Тези правила далеч не са всички и сигурно ще си изградиш някои допълнителни от собствен опит. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*