След като красивият сън стане реалност

Минала е първата среща с момичето на вашите мечти. Всичко е минало добре и се чудите как да задържите искрата. Ще се опитаме да ви дадем няколко съвета относно това.

Първото нещо, което трябва да направите е да не влагате прекалени надежди още след първата среща. Влюбването след първата среща е много популярно сред мъжете. Някой се опияняват още след първите мигове. Жените снаят как точно да го направят. Не е препоричително да желаете секс още след първата среща.

По-добре да изминат седмица – две в срещи „на сухо”, откото да изгърмите патрона още в началото. Най-добрият вариант е да изчакате, за да усетите кога момичето само ще поиска този заветен миг. До тогава бъдете спокойни.

Друг съвет, който бихме могли да ви дадем е да не се обсвебвате от нея. Хубаво е, че сте си намерили половинка, която пасва точно за вас, но не е нужно всеки път когато ви звънне да излизате с нея и да сте „заети” за пред приятелите си. Нека тя и ти имате повече пространство в самото начало на вашата връзка.

Излизайте и се забавлявайте тогава, когато усетиш самият ти, че го искаш.

Не прекалявай с милостите, защото можеш съвсем несъзнателно може да я отблъснете. Както обичаме да казваме – „Добрите момичета харесват лоши момчета”. Дори едно скандалче за ренюме не е излишно, но в позволените граници.

Не споделяйте кой знае какви тайни още в самото начало. Трябва да я оставите тя да споделя повече за себе си. Желанието да разберете повече неща за нея ще я подтикне към желание за по-голяма близост.

Когато нещата не потръгнат не показвайте, че сте се привързали. Защото дойде ли моментът, в който трябва да и се молите, за да остане със вас, вече ще сте и в кърпа вързани. Трябва да направите така, че освен теб, и нея да я е страх да не те загуби.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*