Какво си мислят мъжете след секс?

Наскоро една читателка ми прати емайл с интересен въпрос: Какво си мислят мъжете точно след секс? Иска ми се да помогна, защото аз пък се чудя за какво си мислят жените след секс. Читателката има предвид както свалките за една нощ, така и секса при сериозните връзки.

Нещо важно, запомнете го добре: ако правите секс с мъж, който не мисли или не разсъждава за това (независимо дали става дума за секс за една нощ или не), внимавайте. Човек, който игнорира нещо толкова интензивно и силно като секса, не уважава другите и тяхното достойнство. Вярвам, че всяка среща и всяко преживяване заслужават размисъл, въпреки че моите мисли обикновено са изпълнени с омраза към мен самия или съмнение. 

Ето няколко от моите побъркани мисли след секс:

Секс за една нощ

Какво стана миналата нощ?

В повечето случаи сексът за една нощ е резултат от тежка пиянска вечер, която е изключила трезвото ми мислене. Мразя чувството, когато се събудя и установя, че нещо е леко по-различно — и изведнъж сякаш тон тухли се стоварва на главата ми. Осъзнавам, че съм с непозната. Ако имам лошия късмет да се събудя първи, оставам да лежа и се опитвам да си спомня как стигнахме до там като сглобя събитията от предната вечер като пъзел….много труден пъзел!

Защо го направих?

След такава свалка анализирам психическото си състояние. Защо го направих? Самотен ли съм? Губя самоуважението си?

Остана ли някаква мистерия?

Свалките за една нощ са противопоказни за установяването на дълготрайна връзка, защото те всъщност са ускорена форма на връзка. Няма ухажване между запознанството и секса. Това е почти като в песента на Crystals “Then He Kissed Me” , където момчето кани момичето на танц и две минути по-късно вече са женени. Трудно е да се изгради сериозна връзка без умерено темпо и определена прогресия в моментите заедно и изненадите.

Да й се обадя ли?

Естествено сбогуването след такава нощ е доста смущаващо и странно. Обикновено се чувства задължен да се обадя на момичето и да се видим отново, дори ако всъщност не искам да го правя. Но определено се чудя, много преди да реша нещо.

Как ще кажа на приятелите ми?

Тъжно, но факт, мъжете също обичат клюките. Още докато се излежавам на следващата сутрин, обмислям цялата история и на кои от приятелите ми ще кажа.

Какви са възможните последствия?

Независимо дали съм използвал предпазни средства или не, не спирам да се тревожа за венерическите болести. В крайна сметка нямам представа с кого е била тя преди това и с кого са били партньорите й.

Сериозна връзка

Хареса ли й? (Оценка на представянето)

Когато имаш сериозна връзка, ти пука повече за това как си се представил при секса. След това се чудя дали й е харесало — но е някакси тъпо да я питам. Тогава обмислям дали тя наистина получи оргазъм или симулира и т.н. Освен чуденето дали сексът се е харесал на приятелката ми, се връщам към разни негативни детайли като странни звуци. Какво означава това, че тя като че ли се засмя? Много неудобно ли се получи, когато презервативът се изхлузи? Това означава само лоши неща—или членът ми не е бил достатъчно твърд или е бил прекалено малък за този размер презервативи. И понеже никога не съм сигурен дали нещо е добре, остава ми да се занимавам само с лошите неща.

Чувства ли се уважавана?

Опитвам се да бъда внимателен що се отнася до това как се чувства момичето след секс. Унизително е мъжът „да си направи кефа” и да се обърне или да стане. Важно е да правим нещо заедно, да се смеем, да слушаме музика или да гледаме телевизия и да, да се гушкаме. Признавам, че има нещо свързано с физиологията или психологията на мъжете, което ни кара да искаме да превлючим на друго занимание щом свършим. Но се налага да се опитаме и да прекараме известно време с жената след секс, дори да не искаме да сме там.

Достатъчно секс ли правим?

Не искам приятелката ми да мисли, че съм секс-маниак и да правим прекалено много секс, но не искам и да се чувства нежелана и да го правим прекалено малко. Често си мисля за това след акта и правя някакъв седмичен баланс. Надявам се, че тя ще ми каже, ако не е доволна от количеството секс.

Какво си мислят дамите точно след секс в двете ситуации – при еднократна свалка и при сериозна връзка? Изненадани ли сте от това, което аз си мисля? За това ли би трябвало да си мислят мъжете?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*