Как да изкараш пари като порно звезда

За да се научиш да изкарваш пари като порно звезда, първо трябва да знаеш колко всъщност печелят звездите в тази сфера. Отговорът на този въпрос изисква малко по-интензивно търсене в Google и редовни посещения в Wikipedia. Там са посочени няколко различни отговора, но като цяло порно звездите получават определена сума за филм или за сцена и годишният им доход зависи от това колко интензивно работят. Мъжете изкарват чувствително по-малко пари отколкото жените в порно индустрията.

При актрисите средният годишен доход е от 100,000 до 250,000 долара, докато мъжете получават средно по 40,000 долара на година. Да изкараш толкова много пари не е лесно и изисква доста усилия и самоотверженост. От друга страна, начините да изкарваш толкова пари колкото получава една порно звезда съвсем не са малко.

  1. Открий или наблегни на уменията, които притежаваш. Един от начините да получаваш много пари е да станеш много, много добър в нещо. Например, ако обичаш да свириш на китара и смяташ, че си добър, може да успееш да получиш работа като професионален или полупрофесионален музикант и да получаваш добро заплащане. Винаги се търсят таланти.
  2. Направи кариера във добре платена сфера. Да завършиш висше образование в каквато и да е област ще ти осигури свестна заплата. Но като изкараш диплома в сфера, в която постоянно се търсят много специалисти, ще си осигуриш доходи като на порно звезда. Например, анестезиолозите, които учат средно между 10 и 15 години получават заплати до около $300,000 на година. Добро образование и повече от добро заплащане? Никак не е зле.
  3. Обмисли идеята да станеш изобретател. Това е хоби, което изисква много креативност и време, но от друга страна може да донесе сериозни дивиденти. Всъщност, ако изобретението ти стане хит, ще изкарваш толкова пари колкото получават само най-известните и най-добре платени порно звезди.
  4. Стани изтъкнат блогър. Блогърите пишат дефакто за каквото си поискат и за каквото им харесва и правят пари с това. Разбира се, и за това трябва да тренираш и да изграждаш дълго имиджа си, докато станеш толкова уважаван, че да ти плащат колкото на порно звезда. Но като цяло и това си е добра възможност.
  5. Направи кариера в порно бизнеса. За да изкарваш колкото порно звезда, просто работи в порно индустрията! Има много позиции, които не изискват някаква…хм…физическа дейност… и все пак са доста добре платени. Все пак порно бизнесът е огромен и носи милиони долари приходи всяка година.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*