Най-готините мъжки аксесоари

Да носиш добре подбрани и стилни дрехи е само първата стъпка към това за изглеждаш страхотно. Но дрехите, които носиш нямат индивидуалност или нещо специално, дори най-добре замисленото облекло ще изглежда скучно. В сериала Queer Eye, Карсон Кресли казва: “Дрехите правят мъжа, но аксесоарите правят мъжа невероятен.” Предлагаме ви шест от любимите аксесоари на модния експерт.

Чанта

Всичко, което е прекалено малко и не можеш да сложиш лаптоп в него, ще изглежда твърде женствено. А всичко, което изглежда точно като чанта за лаптоп ще ти придаде вид на учител по математика. Инвестирай малко пари в нещо кожено. Добър тест при избора на чанта е да се запиташ: ако видя тази чанта да стои някъде на летището без надзор, какво ще направя – ще се обадя на полицията или ще ми се прииска да я открадна? Ако отговорът е второто, това е твоят модел!

Слънчеви очила

Всеки пич би трябвало да има чифт убийствени очила. Авиаторските модели стоят добре почти на всеки. Стой настрана от “спортни” модели, с които ще изглеждаш като муха. Избягвай черните или много тъмни нюанси – иначе ще свършиш изглеждайки като Ronnie Milsap. Целта ти едва ли е да изглеждаш като сляп кънтри певец от началото на 80-те години.

Колан

Индивидуалността започва от кръста. Но ти вече знаеш това. Вземи си качествен кожен колан и намери катарама, която казва нещо за личността ти. Ако не искаш да залагаш на твоята личност, опитай с герой на Дисни. Какво ще кажеш за Тъмпър (заекът от „Бамби”)?

Кърпичка в джоба

Според Ралф Лаурен това е последното, което слагаме към облеклото, но първото, което се забелязва. Ако носиш сако без вратовръзка и ризата ти е с разкопчана яка, определено ти трябва този цветен, контрастен и фин щрих, който носи една кърпичка в горния джоб на сакото. На пазара има толкова много видове—на мънички точки, карирани или с диви индийски мотиви – забавлявай се!

Часовник

Ако приличаш на повечето мъже, то сигурно носиш много малко бижута (освен ако не си фризьор, но тогава тази статия въобще не ти е нужна). Един от малкото накити, в които вероятно ще инвестираш доброволно, е часовник, така че защо да си вземеш страхотен модел? Въпреки че това е област, в която блясъкът е приемлив, не препоръчвам злато за повечето мъже. Стоманата и среброто ще устоят на изпитанието на времето.

Копчета за ръкавели

Чудесен начин да вкараш малко раздвиженост и хумор в стила си. Те са толкова индивидуални, нещо като бижу, а пазарите и магазините за антики са пълни с интересни, не много скъпи модели.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*