8 причини защо няма да ти хареса да излизаш с порно звезда

Пишем толкова много статии и истории всяка седмица, че някои наистина доста добри материали се губят из архивите. А понеже толкова много хора посещават сайта всеки ден (благодарим ви!), решихме да започнем да отделяме малко време през уикендите и ваканциитe, за да споделим някои класики с новите читатели, които може би са ги пропуснали.

Така…може би първо трябва да кажа, че нямам проблем с интернет порнографията или с актрисите от филми за възрастни. Има дълъг списък с много важни причини защо да имаш гадже- порно звезда може да се окаже едно от най-готините ти приключения в този живот. За начало, можеш най-накрая да си залепиш онзи стикер “Чукам порно звезда” на буфера в колата, който винаги си искал.

Освен това съм сигурен, че има много други предизвикващи екстаз предимства, които биха направили една такава връзка вълнуваща и увлекателна (може би дори малко плашеща). От друга страна, от мъжка гледна точка откривам, че връзката може да се окаже несъвместима със здравия разум. Трябва да обмислиш доста аспекти, преди да започнеш връзка с актриса от филми за възрастни.

8.Всеки мъж ще флиртува с нея

На първо място, има нещо мистериозно, което ни привлича към такива жени. Опитът показва, че повечето мъже се отнасят по-различно с жената, след като са преспали с нея. Все пак порно звездите като че ли отключват нещо, което ние ще наречем “Виждал съм те гола”-парадокс. Помисли си колко мъже гледат порно (според различни изследвания това правят около 100 % от силния пол) и осъзнай факта, че буквално където и да отидете, винаги ще има хора, които са виждали приятелката ти гола.

Повечето мъже ще я приемат като привлекателна жена, която никога не биха могли да имат и просто ще се оттеглят или нерешително ще се опитат да флиртуват с нея. Но този мъж е виждал момичето ти толкова пъти да прави разни еротични неща, че според странната логика на възбуденото мъжко съзнание, той има шанс с нея независимо от това как изглежда, къде се намира и какъв е социалният му статус.

Фактът, че дадена жена е порно звезда, често се тълкува грешно от мъжете в стил “Тя най-вероятно ще се съгласи да прави секс с мен, защото в крайна сметка това й е работата.” И ако наистина се надяваш някоя да ти върже по тази логика, просто жестоко се лъжеш. Но ако излизаш с порно актриса, мъжете ще се опитват да я свалят навсякъде, където тя отиде. Естествено, това се случва на всяка красива жена, но в комбинация със заблудата на всяко момче, което я сваля в кварталния магазин, че тя веднага ще дойде до колата му в някое закътано ъгълче на паркинга и ще промени завинаги сексуалния му живот– определено ще си имаш разправии и напечени ситуации всеки път, когато излизате.

7. Ще се сбиваш с други пичове

Нито един мъж не понася други да се навъртат около приятелката му, но когато мъже от опашката в супера започнат да подхвърлят реплики и неприлични предложения…Какво по дяволите да направиш? Явно се налага да се конфронтираш с този тип. Но той ли е виновен? Тя е страхотно парче и…хайде де, признай си, кога на този пич ще му се отдаде друга възможност да бъде с такава красавица? Отговорът: най-вероятно никога.

Но това е твоето момиче. Налага се да му отговориш с нещо като ” Хей, пич! На кого говориш?”, което най-вероятно ще свърши с бой, някой друг юмрук или размяна на пиперливи псувни на паркинга. И това ще се повтаря през цялото време. Навсякъде, където отидете, някой ще каже нещо грубо или ще я хване за дупето. С други думи: непристойното поведение, което твоята мацка ще предизвиква в повечето от широката аудитория на порно филмите, ще е отвъд всякакви граници. Така че най-добре отиди и си купи чифт боксови ръкавици, гладиатор и най-добрата здравна застраховка, която можеш да си позволиш; ще ти се наложи да си във форма и в бойна готовност по всяко време.

6. Всичко, което тя прави, ще бъде точно документирано

Ситуацията не е като да е била стриптизьорка и просто да хвърляш по едно око или да не се набивате на очи. Влезеш ли веднъж в порното, няма излизане. Постоянно ще се появяват снимки, филми и уеб-сайтове посветени на нея и на това, с което тя си изкарва хляба. Това е най-недискретната професия, която човек може да има. И това ще е неразделна част от живота й. Ако по някое време решиш, че искаш да се преместите и да започнете на чисто, най-вероятно пак ще откриеш хора, които знаят коя е тя и какво е правила. Интернетът е просто навсякъде. Дори в най-затънтените градчета и села.

5. Тя ще изглежда секси. Хората ще го забележат и ще започнат да шушукат и да ви обсъждат…

Много порно актриси имат някоя друга пластична операция на лицето зад гърба си и може би са подчертали някои ключови части от тялото си с малко силикон, докато са били в бизнеса. В порно индустрията най-важното е как изглеждаш пред камерата. Това означава, че другите мъже и жените ще я забележат, когато сте някъде навън. Разбира се не всички, но достатъчно, че да забележиш и може би да станеш малко параноичен. Става дума за здравословна доза параноя, докато не осъзнаеш какво си мислят хората, когато я видят. Може би една от най-некомфортните ситуации е тя да има силиконов бюст и когато стюардесата в самолета спомене спасителните жилетки и пояси, всички да погледнат към приятелката ти, мислейки си и мърморейки нещо от сорта на: “Е, тя няма да се удави, не й е нужна жилетка.”

4. Едва ли някога ще си говорите за работния й ден

Никой не иска да попита “Хей, красавице, какво свърши днес на работа?” и да чуе “Оправих цял футболен отбор.” Със сигурност е изнервящо гаджето ти непрекъснато да се оплаква от злобната колежка в офиса, но не може да се сравнява с това приятелката ти порно звезда да се оплаче, че не вижда добре с дясното око днес, понеже партньорът й във филма има кофти мерник…

3. Срам

Отначало споменах, че лично аз не смятам актьорите и актрисите от порно филмите за лоши и грешни хора. Въпреки това, много хора, които ще срещнеш навън мислят точно така. Сексът като средство за препитание все още се заклеймява и е доста деликатна и пиперлива тема. Казвайки това имам предвид, че повечето хора (предполагам най-вече жени) ще си създадат лошо впечатление за приятелката ти веднага щом открият какво работи тя. Вероятно навсякъде ще я наричат проститутка или курва зад гърба й/ ти и когато е издокарана като за работа…. всеки ще разбере какво работи. Те просто ще сетят. Никой не се облича така в два часа на обяд във вторник.

Злепоставящо ли е това? Ами, това зависи от теб. Някои хора не биха позволили на ситуацията да им влияе, но според мен в някои случаи ще се чувстваш наистина неудобно. Естествено, сексът е нещо страхотно, живеем в разкрепостени времена, но ако интимните партньори на приятелката ти са някъде около сто…ами, счита се, че сексът е преживяване, споделено от двама (може би трима, ако си достатъчно пиян).

Но ако обичаш тази жена и не ти пука за нищо друго, едва ли ще се тревожиш за това какво казват хората за нея или как ви гледат. Поздравявам те и без капка съмнение заявявам, че си по-добър и по-разкрепостен от мен. Любовта побеждата всичко. Все пак…успех в обясняването какво прави приятелката ти в последния си проект “Blondes Under the Big Top 4: Clowns on Patrol” по време на вечеря за Деня на благодарността у баба ти.

2. Хората ще искат снимки и автографи от нея

Това може да е доста неудобно и на ръба на неприличното. “Може ли да видя пиърсинга ти?” или “Ще се подпишеш ли на задника ми?”, или “Кажи ми, това не ли най-големият пенис, който си виждала някога?” ще са въпроси, който ще чуваш дори на сън.

1. Тя ще има шоута за награди или филмови премиери, на които ще трябва да присъстваш

Представи си стая, тъпкана с хора от порно индустрията. Мъже и жени от различни раси и възрастови групи, събрани заедно, за да отпразнуват постиженията си във филмовата индустрия. Ще се помоташ наоколо и сигурно ще направиш няколко обиколки с приятелката си. Когато срещнеш мъже от миналото й, понякога те ще те гледат с „онзи поглед”- погледът на мъж, който открито ти намеква, че е споделял едно леглото с гаджето ти в библейския смисъл.

Това е най-кофти погледът, с който един мъж може да гледа друг. Сега си представи следващите три часа от живота ти и как ходиш насам- натам, запознаваш се с хора и всеки път те гледат по този начин. И не забравяй, в тази ситуация не само мъже ще те гледат така. Второто е донякъде секси, така че предполагам, че ще се напиеш яко и ще гледаш да не задаваш много въпроси.

А после ще осъзнаеш, че този поглед не е най-лошото, което може да ти се случи тази вечер. Ще се запиташ “Колко ли от тези хора са спали с гаджето ми?” и след това час по-късно ще получиш отговор на този въпрос на 190 сантима широк екран и една камара хора ще гледат и ще се кефят на стоновете на твоята единствена и неповторима любима, която е във вихъра на страста заедно с още един или може би повече непознати мъже. Гледката май не е много забавна?

Но какво пък, по дяволите, на кой му пука!!! Веднъж се живее, нали?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*