Окосмяване при мъжете – какво трябва и не трябва да правиш

 

  • Как да станеш по-добър мъж накратко…
  • Да се обезкосмиш напълно е плашещо, а не секси.
  • Обяви война на космите по раменете и гърба.
  • Трябва да подстрижеш, а не да избръснеш напълно гърдите и подмишниците.

„Що се отнася до окосмяването по тялото, линията между секси и плашещо е доста тънка.”

До скоро навиците за поддържане на добър външен вид се считаха за приемливи единствено за жените, но сега те са нещо напълно нормално и за мъжете, благодарение на течението, известно като метросексуалност. За много мъже вече не е странно да си направят маска на лицето или да използват няколко продукта за коса, но сега вече има и нови навици за поддържане на перфектен външен вид: обезкосмяване на тялото при мъжете. Обезкосмяването се превърна в истински феномен сред представителите на силния пол, които искат да изглеждат перфектно. Но преди да се развихриш с бръснача, помисли си какво ще си помисли за това жената, пред която се събличаш. Що се отнася до окосмяването по тялото, линията между секси и плашещо е доста тънка. Представяме ти наръчник на жената за нещата, които мъжете трябва и не трябва да правят относно окосмяването си.

Да – Подстрижи космите подмишниците

Първото нещо, което мъжете трябва да направят по отношение на окосмяването си, е да обмислят факта, че жените знаят и очакват да видят косми подмишниците. Това обаче не означава, че трябва да оставиш подмишниците ти да се превърнат в джунгла. Подстригвай космите си на разумна дължина. По този начин не само ще изглеждаш по-добре, но и ще се потиш по-малко, и ще миришеш по-добре.

Не – Избръсни изцяло подмишниците си

Както казахме по-горе, жените очакват да видят окосмяване в областта на подмишниците. Вероятно тя няма първо да забележи липсата на окосмяване, но когато все пак забележи, ще подложи на съмнение мъжествеността ти. Така че, остави малко косми на това място, освен ако не си модел.

Да – Подстрижи космите по гърдите

Много жени биха искали да видят леко окосмяване по мъжките гърди, но повече от тях не си падат по варианта с прекалено гъсти косми. Подстрижи космите по гърдите си, но остави част от тях, за да може тя да прокарва пръсти през тях. От друга страна, има и жени, които предпочитат гърди без никакви косми. Ако се спреш на този вариант, трябва да се бръснеш редовно, защото малките косъмчета ще са неудобни за теб и отблъскващи за нея.

Не – Бразилски тип или изцяло обезкосмен навсякъде

От време на време тази идея е приложима с цел разнообразяване, но ако един мъж премахва окосмяването си в областта на гениталиите редовно, жените ще го считат за вманиачен по секса или прекалено суетен.
Единствените мъже, които биха могли да обмислят цялостно обезкосмяване, са професионалните колоездачи или плувци. В случай, те това не се прави за увеличаване на скоростта, би изглеждало леко странно. Ако планираш да махнеш космите по гениталиите и тялото си, най-добре избръсни и краката си (два космати крака под гладкото тяло биха изглеждали смешно).

Да – Отърви се от космите по раменете и гърба

Повечето  жени са съгласни, че космите по гърба и раменете са меко казано неприятни. Няма никаква логична причина защо на нея й харесва да прокарва ръка през космите на гърдите ти, но не и през тези на гърба ти, които счита за отвратителни – но нещата са такива. Направи си услуга и се отърви от тези косми.

 

Да – Поддържай окосмяването там долу

Точно както ти обичаш „чистия терен”, когато се заиграваш с твоето момиче, така и тя се радва на добре поддържано окосмяване в областта на гениталиите. Това ще я накара да „посещава” тази област с повече желание и ентусиазъм, както и по-често. Затова трябва да се поддържаш в спретнат вид. Освен това, поддържайки срамните косми под контрол, ще изглеждаш по-голям и ще избегнеш неприятните миризми.

Не – Бръснене на шарки

Мъжете не трябва никога да се бръснат на шарки, освен ако целта на това не е шега и шарката ще се избръсне веднага след големия смях. Това важи особено силно за окосмяването в областта на гениталиите. Не е необходимо да насочваш жена си в правилната посока със стрелки, триъгълници или светкавици, избръснати в космите ви. Тя знае къде трябва да отиде. Една права черта ще свърши работа, ако много държиш да я насочиш съм правилната част от тялото ти.

Какво искат жените

Разбира се, че не е задължително да основаваш всички свои методи и идеи за обезкосмяване на мнението на жените (обръсни си топките, ако това ще те накара да се чувстваш добре), но тъй като жените те тези, които ще те виждат гол, е добре да имаш предвид мнението им, когато посегнеш към бръснача. Дори и да направиш голям гаф при обезкосмяването и приятелката ти не може да сдържи схема си, когато те погледне, помни, че космите порастват отново и съвсем скоро всичко ще се нормализира.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*