11 тайни за женския оргазъм и сексуалната стимулация, които мъжете трябва да знаят

 

Ето 11 факта, които мъжете трябва да знаят за женските оргазми и сексуалното задоволяване на жената:

 1. Жените изпитват 2 различни вида оргазми – клиторен (по-често срещания) и вагинален (по-рядко срещан).
 2. Някои жени не могат да получат оргазъм.
 3. По-голяма част от жените могат да достигнат до оргазъм само, ако клиторът им е стимулиран с ръка, орално или с вибратор.
 4. По-малко от половината от всички жени могат да изпитат вагинален оргазъм. Този вид оргазъм може да се постигне с тренировки и упражнения, но повече жени не знаят как да го направят.
 5. Тъй като повече жените се нуждаят от стимулация на клитора, не няма да достигнат до оргазъм по време на секс, докато клиторът им не бъде стимулира допълнително.
 6. За повече от половината от жените размерът на пениса няма никакво отношение към възможността на жената да получи оргазъм.
 7. Съществуват два основни вида вагинални оргазми: „cul-de-sac” оргазъм и оргазъм на Джи-точката. Повечето жени, които са способни да изпитат „cul-de-sac” оргазъм, могат да достигнат и до оргазма на Джи-точката. „cul-de-sac” наричаме част от женското тяло, която се намира зад цервикса. За повечето жени стимулацията на това място е много приятна, но има и дами, които не обичат цервикса им да бъде докосван с пръст или с пенис. Обикновено пенис с размер около 13 см може да достигне до това място.
 8. Другият вид вагинален оргазъм може да се достигне при стимулация на Джи-точката. Всъщност, това не е точка, а по-скоро област, която се намира на няколко сантиметра от предната стена на вагината. Размерът на Джи-точката е различна при всяка жена и може да бъде малка като грахово зърно или колкото монета. Тази част от женското тяло реагира на по-силен натиск или на нежно потупване. Един недостатък на стимулацията на Джи-точката е, че у жената може да се появи чувството, че й се ходи до тоалетна. Освен това, стимулацията й води до натрупване на течност в т.нар. „женска простата”. Много жени изпитват неудобство от това, защото си мислят, че тази течност е урина. Многобройни изследвания показват, че не е урина и че течността наподобява мъжката еякулационна течност и появата й е нещо съвсем нормално.
 9. Не е необходимо мъжът да има дълъг пенис, за да може жената да изпита вагинален оргазъм. В повечето случаи член с размер около 13 см може да достигне до Джи-точката или областта, известна като cul-de-sac.
 10. Дебелината на пениса не е от значение за достигането на оргазъм от жената. Някои жени обичат усещането за „разтягане”, но повечето не. Прекалено дебел член може да причини болка по време на секс. Мъжете, чиито пениси са по-тънки, често изпитват притеснения, че вагината не е достатъчно тясна и не са способни да предоставят достатъчна стимулация. Ситуацията може да се подобри, ако жената стяга тазовия си мускул, вместо мъжът да опитва да направи пениса си по-дебел.

  Една жена може да се научи да „се стяга” само за няколко седмици. Колкото по-силни са тазовите мускули, толкова по-силни ще са оргазмите. Съществува продукт, който жените могат да използват, за да стегнат тазовите си мускули. Той е известен като ezCOME (лесен Клиничен уред за трениране на мускулите). Вместо да харчат пари за лекарства за уголемяване на пениса, мъжете по-добре да инвестират в подобен уред.

  Жените, които имат силни тазови мускули могат да постигнат вагинален оргазъм само като свият тези мускули, с или без пенис. Те също могат да свият мускулите около вкаран пенис и да предоставят на мъжа чудесно усещане. Същността на въпроса е, че размерът на пенис не е от значение за вагиналната сила на жената по отношение на оргазма. Той се получава в резултат на усещането за „почукване”, а не зарази чувството за „разтягане” или „изпълване”. Да улучиш точното място в тясната вагина е от по-голямо значение, отколкото размера.

 11. Жените обикновено се нуждаят от 5-10 минути пряка и постоянна клиторна стимулация, за да получат клиторен оргазъм. В порно филмите жените получават няколко вагинални оргазма един след друг веднага след проникването. Това наистина е възможно, но жените, при които може да се получи, са изключително малко на брой, а тези светкавични оргазми в порно филмите не са истински. В истинския живот жените реагират много по-различно от порно звездите. Освен това, всички мъже в тези филми имат огромни пениси, което с нищо не допринася за оргазма на партньорките им. Не забравяйте, че те са само актьори. Не си мислете, че оргазмите на жена ви зависят от размера на вашия член.

 

Понякога за мъжете се оказва трудно да повярват на тези факти за женските оргазми. Господата ще могат да се насладят на секса много повече, ако насочат вниманието си към своите умения и тазовите мускули на жена си, отколкото ако се притесняват за размера на пениса си.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*