Какво харесват мъжете в една жена?

 

Всички жени се вълнуват от този въпрос, но трудно намират отговора. Всяка жена се стреми да изглежда колкото се може по-добре, когато е сред хора. Да се харесва на околните е много важно за нея, нищо че не се стреми да свали някого, а за да се почувства желана и харесвана. Анкета показва какво харесват всички мъже в една жена чисто визуално:

– Високите токчета са харесвани от всички мъже, въпреки че жените предпочитат да носят по-ниски или равни. Според мъжката половина високите токчета независимо с какво е комбиниран, подчертават дългите крака и походката е много по-привлекателна.

– Мъжете харесват светъл тен на кожата. Точно така скъпи момичета. Няма нужда да се стремите на всяка цена да събере тен като ходите и се пържите по цял ден на плажа или пък се мажете с най-различни бронзанти.

– Лекият грим също е предпочитан от мъжете, стига миглите да са направени и устните да са сочни. Останалите неща са излишни според тях.

– Мъжете харесват дълги нокти на ръцете, стига те да са поддържани. Без значение нито от цвета на маникюра, нито дали е обикновен лак. Стига ноктите на ръцете да са дълги и поддържани.

– Цената на дрехите на жените не е от голямо значение, стига тя да изглежда добре в дрехите. Да са чисти и спретнати е най-важното.

– Загадъчните жени са любими на мъжете. Те не харесват жената да си покаже всички прелести, а само да ги загатне.

– Мъжете харесват по-леките и нежни парфюми, а не лютивите и тежките, от които на човек му стане лошо, ако е по-продължително време около вас.

Това са основните предпочитания на почти всеки мъж към една жена. За това мили дами, можете да си вземете поука от това.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*