Какво трябва да знаят жените според мъжете

Забавно е да се говори за мъже. Мъже с прекрасни очи, буйни коси, готини усмивки и изваяни коремни мускули. О, да! Но какво казват те, когато говорят за теб?

С надеждата да помогнем на дамите да разберат по-добре пола на PS2 и без да се обръщаме към клишето „влез в ума на мъжа”, ние разпитахме 150 господа по тази толкова важна тема: ти! Какво искат да знаеш мъжете? Попитахме дузини момчета— от сладки ученици до фитнес богове – какво точно искат, когато става дума за отношенията между мъж и жена. Следващите няколко страници са пълни с изненадващи факти, с които повечето мъже са съгласни и искат да споделят с теб.

1. Обаждането по телефона не означава това, което си мислиш.

“Моля те, кажи ми защо жената си мисли, че щом й се обаждам искам да ми стане гадже?”, пита Мишо, един от участниците в нашата анкета. Глупава ситуация, но какво да се прави… Такова е мнението на повечето мъже, когато става дума за ухажване по телефона. Почти всеки мъж, с когото говорихме, усеща огромно напрежение от страна на жените, когато стане дума за обаждане. “Като че ли обаждането означава, че признавам, че я харесвам, но това не е така. “, обяснява Мишо. “По-скоро й се обаждам, защото може би я харесвам. Мразя да се обаждам по телефона, защото на следващия ден момичето се държи така, сякаш ме притежава. Или ако по принцип е срамежлива, след това изведнъж съвсем не може да говори с мен, защото е уплашена. Тъпо е.”

Знанието е сила. Ще познаете, че се пристрастени към телефонните обаждания, ако когато ви се обажда момче мислите, че имате някакъв вид романтична връзка. “Обаждам се просто, защото мацката е сладка, мила или нещо такова.”, казва Йордан. “Ако ме третира като куче, защото смятам, че е достатъчно готина да й се обадя, значи е кучка.” С други думи, за момчетата обаждането по телефона е просто обаждане, а не признание за вечна любов. Ясно?

2. По-красива си без всичкия този грим.

Според проучването ни, мъжете не понасят грим. Всъщност, те не спират да се оплакват от това. Разбира се, мъжете харесват красиви жени, но лице, покрито от слоеве пудра, определено не се вписва в това определение. А представата на мъжете за прекалено много грим е далеч по-различна от твоята.

“Защо момичетата си мислят, че трябва да слагат толкова много боклуци на лицата си?”, се чуди Дани. “Момичетата в училище слагат адски много черно по очите си, а усните им са като подути. Грозно е. Наистина ли си мислят, че така ще свалят момче?”

Бъдете спокойни, веднага обяснихме на Дани, че не всички момичета се гримират, за да привлекат внимание и да свалят някой. И все пак е вярно, че много дами изглеждат като порцеланови кукли, опитвайки се да изглеждат привлекателни за противоположния пол. Но цялата тази история с грима… В крайна сметка става дума преди всичко за забавление, нали момичета?

Знанието е сила. Омразата към козметиката не е шега работа. Един автор дори озаглавил проучването си “Родео клоуни”. Ако искате да сте секси, запомнете, че естествено изглеждащият грим е най-добрият избор. Иначе е въпрос на вкус, дали искате да сложите лилава спирала и да развалите вида си.

3. Определено е странно, когато се държите еуфорично и налудничаво.

“Защо момичетата подскачат и се хилят, когато се радват за нещо?”, пита Петър. “Сигурен съм, че момиче е измислило израза ‘yay!’, защото не познавам момче, което да го използва.” И вие ли танцувате от радост? Правите комбинация от пляскане на ръце, подскачане и въртене и едновременно с това издавате принизителни писъци на удоволствие? И всичко това като реакция на…например включване на прожектора по време на част по френски?

Кое му е интересното на това? “Наистина искам да разбера защо момичетата се радват толкова много на съвсем обикновени неща.”, казва Петър. “Изпадат в еуфория и викат „О, Боже!” и “Стига бе!” за всяко нещо”.

Знанието е сила. Калоян, който сам се описва като срамежлив, иска да каже нещо интересно по въпроса: “Мисля, че момичетата търсят внимание, а цялата тази суматоха и еуфория кара хората да се заглеждат и чудят на какво толкова се радват тези момичета. ” Добра теория.

Арни има собствена теория: “Мисля, че момичетата са просто различни. Те са възпитани да изразяват чувствата си, дори ако са негативни. Никога не съм виждал момче да плаче, докато една мацка се скъса от рев, защото някакво момче не я взело в отбора си по волейбол по физическо. Това е глупаво.”

Не можем да ви кажем как да се държите. Просто запомнете добре, че според всички момчета, участвали в анкетата ни, дамите биха могли да поохладят емоциите малко. Това вече може да се отбележи с аплодисменти.

4. Клюките, шушукането и писането на бележки са отблъскващи.

“Момичетата постоянно си подхвърлят бележки в клас и това е адски тъпо.”, смята Иван. “Или пък гледат право в мен, шушукат си нещо и се кикотят. Искат да си мисля, че говорят за мен или какво? Всъщност, точно това си мисля. И ако е така и те наистина говорят за мен, е супер ламерско.”

Всъщност думата е грубо. Шушукането, особено с ръка до ухото е нормално до трети клас. А клюките? “Не мога да повярвам като чуя какви глупости говори някое момиче за друго”, казва Димо. “Все едно съм в кофти филм за това колко са зли момичетата. Ако разбера, че някой от приятелите ми говори така за мен, бих сменил училището.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*