5 Фелацио техники, които всяка жена трябва да знае

 

Има определени хитринки и техники при оралната любов, които някои жени владеят, а на теб ти липсват? Това са жените, за които мъжете копнеят, защото те им доставят неземно удоволствие. Това са трикове, които всички тези секс- бомби, богини и хитруши знаят, а сега и ти ще овладееш.

Днес ще научиш няколко малки трика за правене на фелацио, които всяка жена трябва да умее, ако иска да предложи на мъжа до нея най-невероятния орален секс на света. Може да се окаже, че сегашните ти умения не помагат. Трябва да научиш наново всичко, което си мислиш, че знаеш относно задоволяването на мъжа, защото днес е време за промяна.

Първият ни съвет за теб е, че оралният секс не се прави само с устни. Ръцете ти също са важни по време на играта, защото те го стимулират по начин, който му е необходим, но няма да получи само от устните ти. Ако искаш партньорът ти да достигне оргазъм, използвай ръцете си. Най- лесният начин е да обхванеш с едната ръка основата на пениса, а с другата тестисите. Ако можеш да направиш това и в същото време да го стимулираш с устни, то правиш нещо, което доста жени не могат и той ще остане доволен. Това го стимулира изключително много и може би въобще не е изпитвал нещо такова преди.

Следващата хитринка за страхотна френска любов е да използваш езика си. Движенията навън и навътре от устата са едно на ръка, но ако езикът стои само на едно място, определено не увеличаваш много удоволствието на патньора си. Искаш да си най- добрата и за да постигнеш това всички задръжки трябва да паднат. Притисни езика си към члена или прави кръгови движения в устата. Дръж мъжа под напрежение, това е важно.

Последната ни препоръка е да си уверена и това е най-важното при правенето на фелацио. Ако си уверена, че ще се представиш добре пред партньора си, тогава наистина ще стане така! Както увереността, така и самочувствието са пряко свързани с представянето ти в леглото. Колкото по-несигурна се чувстваш, толкова по- лоша френска правиш. От друга страна, ако си уверена жена, която не се страхува да стигне до края и твоят любим ще усети тази енергия и страст и това ще го подлуди.

Искаш да задоволиш мъжа си чрез орален секс, искаш той да жадува докосването ти през целия ден? За да откриеш повече за това как се прави страхотна френска любов, както и да разбереш какво не бива да правиш, разгледай другите полезни страници!

Оралното задоволяване на мъжа не би трябвало да бъде трудно или неприятно. Можеш да станеш по-добра в леглото и да го дариш с много бурни оргазми. Ако искаш да си най-добрата любовница, която е имал, научи тайните днес, за да можеш да ги използваш още довечера.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*