Как да привлечеш и свалиш всяка жена

Психическата нагласа играе много важна роля в процеса са съблазняване. Нека видим как точно става това. 

Първо, втълпи си, че имаш силата и увереността да имаш всяко момиче. Повтаряй си го всеки път, когато се оглеждаш, поне три пъти на ден. Повтаряй си, че си много уверен и много привлекателен мъж. Кажи го на глас и се усмихни. 

Не пропускай тази стъпка. Много хора пропускат тези позитивни внушения, защото ги считат за глупави, но точно от това чувство трябва да се отървеш.

Самовнушението върши работа. Ще се превърнеш в магнит за мацките, когато те повярват, че вече си такъв. А те ще повярват в това, когато и ти го повярваш. Толкова е просто. Щом си вярваш на 100%, ще установиш, че не можеш да се отървеш от мацки.

Има един регион в мозъка, които несъзнателно работи постоянно и създава мнението ни за нас самите въз основа на мислите ни. Ще се изненадаш, но мнението ни за нас самите не зависи от това, което ни се случва, а от реакциите ни към различни случки от живота ни. Не е нужно да променяш живота си, за да се превърнеш в доволен, щастлив и улегнал мъж.

Просто мисли позитивно (търси позитивното във всяка случка и във всички обстоятелства в живота ти) и поеми отговорността за живота си като спреш да обвиняваш други хора за това, което ти се случва. Това не означава да започнеш да обвиняваш себе си – просто приеми събитията, ако не можеш да ги промениш.

Представи си например, че ти откраднат телефона на улицата. Можеш да предприемеш нещо (да подгониш крадеца или да се обадиш в полицият), но да кажем, че действията ти не се увенчаят с успех и останеш без телефона си. Ще се ядосаш и ще напсуваш крадеца с всички проклятия, които знаеш. Може да напсуваш приятеля, който те „накара” да минеш по тази улица. И двете реакция са обвинение към някой друг за нещо, което се случва на теб. Другият вариант е да обвиниш себе си – че се моташ с телефон в ръка по улицата или че просто си карък и все на теб се случват такива неща.

В такава ситуация един уверен в себе си мъж би казал: “Загубих телефона си– тъпо. О да, предполагам сега трябва да си купя онзи нов модел, който исках.” или “Може би животът се опитва да ми подскаже да намаля пиците, защото точно това трябва да направя, за да спестя пари за нов телефон.”

Жените харесват момчета, които мислят по този начин. Така че просто трябва да станеш такъв, да промениш нагласата си. 

Увереността заема важна роля в процеса на съблазняване. Увереният мъж се радва на успехи и щастие в живота. А щом имат тези две неща, мъжете не сe нуждаят толкова отчаяно от жена. На такива мъже не им пука, когато някоя мацка ги отреже, защото знаят, че щом една възможност се изпари, веднага се задава друга. Чрез успехите и доброто настроение, те се справят по-лесно с отказите. С прости думи можем да обобщим, че един успял и щастлив с живота си мъж е магнит за мадами.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*