5 тайни за женския оргазъм

Ако си забелязал липса на страст в леглото или просто искаш да изненадаш любимата си с няколко секси предложения, нестандартните изпълнения са точно за теб. Тя сигурно няма да иска да изпробва всички идеи от списъка, но някои определено ще събудят интереса й.

След като вече си експерт в света на извратените женски фантазии, си готов да говориш с нея. Попитай я дали иска да разнообразите програмата и какво мисли за аналния секс, садо-мазо и секс-играчките.

Подбери няколко варианта, които са интересни за двама ви и ги въведи в спалнята следващия път, когато мисионерската поза не е достатъчна.

Най-голямата грешка, когато става дума за женския оргазъм, е прекаленото фокусиране върху техники от типа “how-to”, без да се обърне достатъчно внимание на подходяща атмосфера и стратегии за достигане на оргазъм.

Всъщност, точно стратегиите и подходът са ключът към мощта на сексуалните техники.

Ще разбереш, че макар и сексуалните техники сами по себе си да са ефективни, истинският влажен, шумен, парализиращ оргазъм се постига по-скоро чрез подходяща тактика отколкото чрез прилагането на някаква техника.

Нагласа

Нагласата на партньорите може да увеличи или тотално да закопае шансовете й да достигне оргазъм.

Грешна нагласа

Как се отнасяш към оргазма на партньорката ти?

Вероятно започваш акта с мисълта и целта да я „докараш до оргазъм”. Точно заради тази нагласа много мъже се въртят в омагьосан кръг и търсят перфектните техники и ласки. Така търсиш на сляпо хитринки и съвети, жадно тествайки ги върху половинката ти.

Мразя да ти го казвам, но това е грешен подход, ако наистина искаш да “доставиш” женски оргазъм. Знам, звучи противоречиво, но е вярно и ето защо…

Когато се запътваш към спалнята с цел да я „докараш” до оргазъм, създаваш очаквания в съзнанието и на двама ви. Това води до напражение и у двете страни, че ТРЯБВА да достигнете до сублимния момент. А щом вече има напрежение, че трябва да стигнете връхната точка, негативните емоции и малко притеснение са гарантирани по време на акта. А многото стрес дефакто пречи на половинката ти да свърши.

Виждал ли си футболист или баскетболист да се “вцепени” по време на игра?

Феновете, тълпите, съперничеството създават толкова голямо напрежение върху играчите, които трябва да се представят добре, че вниманието им се отклонява от играта към тревогите. И в крайна сметка това ги проваля. Прекаленият стремеж от твоя страна да я “докараш” до оргазъм може да окаже подобно влияние върху партньорката ти.

Влиянието на стреса върху партньорката

Ако нивото на стреса и напрежението е прекалено високо, тя може да остане незадоволена. А тъй като твоята най-голяма цел да я доведеш до връхната точка остава неизпълнена, то и двамата оставате незадоволени и разочаровани.

В случай, че този сценарии се повтаря доста време, чувството на неудовлетвореност несъмнено ще се отрази на интимните ви отношения, опростявайки ги до „следващия секс”, а притеснението продължава да се трупа.

Правилна нагласа

Ето един парадокс…

Ако искаш да стигнете до оргазъм, НЕ мисли за това!

Вместо да се концентрираш върху достигането на оргазъм от партньорката ти, обърни повече внимание на целия процес, на акта като цяло. Ключът е в това, че съсредоточавайки се върху доставянето на удоволствие и това половинката ти да се чувства добре, оргазмът така или иначе ще дойде.

Комуникация

Не всяка техника е подходяща за всяка жена. Една може да предпочита точно определен вид ласки или ритъм, а друга да не ги харесва въобще. За да откриеш какво точно побърква твоята мацка, ще се наложи да комуникирате. Трябва да разбереш какво точно й харесва, когато прилагаш дадена техника. По този начин можеш да напаснеш ритъма, скоростта, движенията и т.н. спрямо това, което тя най-много обича.

Опитай се да постигнеш директна вербална комуникация, но ако партьорката ти не е достатъчно смела да се изрази с думи (особено когато главата ти е между бедрата й) невербалните методи и знаци като стискане на ръката или движенията на тялото също се свършат работа. Добрата комуникация между вас доста ще те улесни при задоволяването на половинката ти и съответно при достигането на оргазъм.

Ескалация

Една от най-големите грешки на мъжете е, че се движат прекалено бързо и прекалено рано. За нас е перфектно, но жената може все още да не е готова. Ние, мъжете, можем да свършим много бързо. На практика само ни трябва да се възбудим, стимулация и сме готови. От друга страна дамите се нуждаят от постепенна ескалация, за да достигнат оргазъм. При всяко ниво от сексуалната игра (за това ще научиш повече в една от следващите части), интензивността на стимулацията нараства.

Очакване и трепет

Очакването (още известно като “закачка” и “разгорещяване”) е мощно и ефективно оръжие. Ще се наложи да добавиш малко очакване и напрежение, ако искаш да усилиш многократно ефекта от сексуалните техники. Така тя ще се възбуди повече и ще има по-добри шансове да свърши и фокусира вниманието си върху физическото удоволствие, което изпитва. А докато създаваш усещане за очакване, сексуалното напрежение също се увеличава. На края това напрежение трябва да се освободи някакси (а именно под формата на оргазъм).

Ключът към създаването на усещане за очакване

Разковничето се крие в това първо да се съсредотош върху области около главната „цел”, преди да атакуваш основните ерогенни зони.

Пример: гали вътрешната страна на бедрата й, дупето и т.н. преди да докоснеш вагината. Докато се занимаваш с другите части от тялото, тя става все по-влажна и по-влажна, очаквайки всеки момент най-сетне да стигнеш до вагината й. В същото време напрежението в нея нараства и по някое време ще избухне.

Забалежка: напрежението се акумулира не само у партньорката ти, но и при теб! Твоя работа е да запазиш самоконтрол и да ограничиш възбудата си до определена степен.

Релаксация

За да достигне сексуална удовлетвореност, eдна жена трябва да е напълно спокойна. Ако постоянно мисли за работа, за самочувствието си, за това как изглежда тялото й или каквото и да е друго, определено няма да може да се отпусне. Ще бъде напрегната и тялото няма да й позволи да се наслади на оргазма.

Твоята задача?

Да помогнеш тези мисли и грижи да се стопят и да изчезнат (макар и временно) с думи, докосване, подход и подготовка. Половинката ти трябва да е абсолютно спокойна и освободена от напрежение. Единственото напрежение, което тя трябва да чувства, е сексуалното!

Дай преди да получиш

Преди да получиш каквото и да е сексуално удоволствие от нея, убеди се, че първо тя получава това от теб. Защо?

Това показва, че:

1) можеш да контролираш сексуалните си желания

2) тя ще е “по-подготвена” за оргазъм по време на акта и

3) след като е свършила, жената е по-склонна да ти се отплати подобаващо с всичко, на което е способна!

Наистина, ако сравниш качеството на оралната любов, която тя ти прави, то тази ПРЕДИ да е свършила се оказва по-лоша в сравнение с тази СЛЕД като е достигнала оргазъм. Същото е и при секса… Хайде, давай, пробвай, ако не ми вярваш!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*