Нестандартни неща, която тя тайно обича

Защо следващия път, когато двамата сте в леглото и се чудите дали да симулирате умора или главоболие, не я попитате дали не иска да изпробва нещо по-различно? Ето седем нестандартни идеи, за които твоето момиче сигурно си мечтае, но се срамува да си признае.

1- Мастурбация

Мастурбирането е нормална част от живота, така че защо да не я споделите един с друг? Ако не се притесняваш прекалено много, свали гарда и й позволи да те гледа, докато се опознаваш. Целият воайорски елемент има някакво мистериозно и магнетично въздействие, което може да й допадне. Освен това ползата за теб е, че гледайки как се задоволяваш, може да й хрумне нещо ново, някои тънкости или хитринки как да те задоволи по-добре следващия път.

2- Анален секс

Аналният секс е вековен въпрос, но като че ли все още има лоша слава. Може би това е причината някои двойки все още да не са опознали тази територия и някои жени се срамуват да го предложат. Може да започнете бавно с позата “лъжички” – в тази позиция двамата лежите настрани, тя е с гръб към теб. Това е много бавен и интимен начин за начало и от него зависи, дали аналният секс ще се хареса на половинката ти. Когато овладеете тази стъпка, може да преминете към пълни екстри и страстен анален секс (сещаш се, като във филмите).

3- Садо-мазо

Тя обича да държи нещата в свои ръце? Тогава може би ще иска да опита малко садо-мазо забавления. Тук приемаш ролята на подчинен и я оставяш да се разпорежда с теб и с няколко допълнителни дрънкулки, например камшик и белезници. Играта може да стане малко болезнена на моменти, така че преди ритуалите с горещ восък и щипки на зърната се уверете, че сте уточнили някаква парола. Така тя ще знае кога да спре с екшъна. Може би се чудиш “Каква е ползата за мен?” Ами, ще й помогнеш да осъществи някоя фантазия, ще я направиш щастлива и уверена в развиващата се връзка. Освен това ще я видиш в супер секси кожени дрехи.

Остават още четири „мръсни” идеи, които тя обича, но никога няма да ти каже…

4- Секс-играчки

Секс-играчките са забавен и възбуждащ начин да върнете страста в спалнята. Може да правите съвсем малки стъпки като започнете със затоплено ароматно масло, после опитате засилващ оргазма лубрикант и накрая да изпробвате вибратор.

Щом веднъж сте достатъчно любопитни, може да откриете и да се насладите на целия асортимент вибратори, анални дилдота, топчета и броеници. Използвай ги на нея, позволи й да ги пробва на теб, редувайте се или намерете начин да ги използвате един на друг едновременно. Независимо какво точно правите, тази секс-фантазия със сигурност е летящ старт за огнени сексуални приключения.

5- Роли

В случай, че някой от вас се е занимавал с театър в гимназията, сега е моментът да направите свое собствено шоу. Ролевата игра може би е в списъка й със сексуални фантазии, които иска да осъществи. Измислете интересни сценарии или пък се огледайте за примери на секси двойки от истинския живот, снабдете се със забавни костюми и оставете въображението да ви води.

В началото може да се чувствате странно, но след няколко “репетиции”, сигурно ще ви хареса. Някои роли – например камериерка- французойка за нея или латино тип за теб – може трайно да се настанят в спалнята.

6- Танц на пилон

Не е тайна, че повечето мъже умират да гледат любимата си жена, докато тя танцува по секси бельо само за тях. Някои двойки дори монтират пилони в спалнята. Мислил ли си за танцуване на пилон? Бас ловя, че тя е.

Защо самият ти не я изненадаш с кратък, секси танц? Пусни любимото й парче и просто го направи за нея! Спокойно може да се упражняваш пред огледалото, когато си сам. Не се притеснявай, че ще изглеждаш глупаво – най-вероятно тя ще е толкова трогната от жеста и невероятната идея, че едва ли ще забележи дори да си с два леви крака.

7- Тройка

За по-авантюристичните, търсещи тръпка жени, добавянето на още един човек в спалнята може да бъде доста интересно. Точно така—правенето на тройка незадължително е само твоя фантазия. Някои жени също имат такъв фетиш. Мъжете, които не харесват идеята да споделят половинката си с друг или дори не искат да са в едно легло с друг мъж, не трябва да се притесняват—друга женска фантазия, която може да опитате е да сте с още една жена. Това е не по-малко завладяващо преживяване за нея.

Преди да се втурнете към списъка с нейни приятелки-потенциални кандидатки е важно да се отбележи, че тройката може да е опасна за връзката ви. Уверете се, че сте обсъдили добре идеята предварително и че и двамата разбирате къда са границите на лудориите в леглото.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*