Десет тайни на успешната среща и флирт

За всички ни е известно, че флиртът е начина хората да покажат привличането помежду си. Въпросът е как да направим един флирт успешен? Ако искате да флиртувате успешно, следвайте тези 10 тайни:

Силата на погледа. За да привлечете вниманието на човека, от когото се интересувате, трябва да осъществите визуален контакт с него/нея. Щом това се случи, усмихнете се, за да им покажете, че се радвате да ги видите и че ги намирате за много привлекателни. Знаете за коя усмивка говорим! Усмивката, която казва на хората колко секси и уверени можете да бъдете! Нека погледът ви е втренчен и привличащ, така че никой да не може да му устои!

Сексапилната усмивка е едно от най-неустоимите неща! Превърнете я в свой навик. Не е нужно да се усмихвате без причина 24 часа в денонощието, но го правете, когато осъществявате визуален контакт с хората. Тази усмивка ще ги привлече към вас, защото ще се усмихвате уверено.

Следващият път, когато видите привлекателен човек, когото харесвате, използвайте перлено белите си зъби като примамка! Ако искате да получите реакцията, към която се стремите, използвайте игривия си хумор!  Можете да го приложите с човек, когото сте срещнали току-що или пък на среща. Изберете подходящ момент и се пошегувайте за своя сметка! На хората им допада способността да се шегуваш със себе си. Но избягвайте да се шегувате критично с други хора, защото ще изглеждате безчувствени и флирта ви няма да успее.

Физическата близост е нещо, което трябва да предприемете само, ако и двамата се чувствате удобно с това. Тя ще покаже, че желаете човека, с когото сте на среща, а той/тя най-вероятно ще ти отвърне със същата близост! Направете го нежно и никога не прекалявайте. Например, ако сте на вечеря, можете да сложите ръката си върху нейната/неговата и да се усмихнете, за да видите каква ще бъде отсрещната реакция.

Започнете секси разговор. Единственото общо нещо между мъжете и жените е секса и похотта! Но не изпадайте в прекалено много подробности. Започнете с въпроса какво я/го възбужда у един човек. Ако няма неудобство у партньора ви, можете да продължите разговора. Ако пък кажете на човека, когото харесвате, че има красиви очи или пленителна усмивка, подберете думите си много внимателно, защото все пак целите да направите комплимент, а не да  обидите човека.

Ако искате флирта ви да бъде успешен, тогава вземете нещата в свои ръце! Никога не чакайте другите да контролират ситуацията. Всъщност ще е много по-лесно за вас за контролирате събитията като инициатор на срещата, а това ще ги впечатли и ще ги привлече към вас. Непременно трябва да сте подготвени по няколко интересни теми за разговор, за да не се окаже, че идеите ви са привършили! Но в никакъв случай не говорете прекалено много, защото това само ще предизвика неприятни чувства.

Необходими са ви също и добри умения за изслушване! Всеки иска да бъде изслушан и да му бъде обърнато внимание, затова се постарайте и зарадвайте партньора си. Бъдете добър слушател, защото по този начин ще докажете, че се интересувате от нея/него!

Ако някой ви се стори много привлекателен, можете успешно да се запознаете като започнете да се взирате в тях. Няма начин те да разберат, че ги харесват, ако не ги гледате. Но не се взирайте по начин, който да ги изплаши, а по-скоро тайнствено. А когато той/тя ви хванат, че го прави, просто се усмихнете приятелски.

Ако той/тя ви се усмихне в отговор, можете да приближите и да ги поздравите. Сладкото намигване е също един успешен и очевиден начин за флиртуване! Намигнете на човека веднага, след като установите визуален контакт и наблюдавайте реакцията. Ако тя е положителна, можете да поздравите и да попитате как се казват. На последно място, но не и по важност, е да отправите комплимент. По този начин ще я/го накарате да се чувства специален и привлекателен, а именно това трябва да направите, за да бъде флиртът ви успешен. Направете комплимент за косата, дрехите, парфюма, очите или усмивката. Избягвайте комплименти за тялото, тъй като жените най-вероятно ще се обидят или ще ви сметнат за перверзен, което не е никак добре. Ако следвате тези тайни, ще е много лесно и безпроблемно да опознаете хората, които харесвате!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*