5 съвета, които ще ти помогнат да излезеш на среща с мечтаното момиче

Значи си хвърлил око на някое сладко момиче и се чудиш как да я свалиш, така ли? Независимо дали си я срещнал на купон миналата седмица или работиш с нея повече от година, има някои важни правила, които трябва да имаш предвид, когато се опитваш да спечелиш тази специална дама. Разбира се, самият аз не съм експерт, затова реших да се обърна към някои от моите приятелки и ги помоля да дадат няколко насоки за това как можем да спечелим сърцата им.

Съвет# 1: Не бъди глупак

Нещо, което съм чувал много пъти и се повтаря постоянно е, че жените не обичат мъжа да прекалява много. Както вероятно подозираш, границата между романтичния мъж и глупака е прекалено тънка за жените.

 „Не искам мъж, който ще ме оставя да го побеждавам лесно”, казва Елизабет. „Имам предвид, че не искам той да бъде глупак, но освен това искам той да има собствено мнение и да го изразява свободно. Ако намеря мъж, който просто се съгласява с мен постоянно и прави всичко, което му кажа, по-скоро ще се възползвам от него и ще ми омръзне много бързо.”

Изглежда, че жените не се нуждаят от изтривалка, когато става въпрос за създаване на сериозна връзка. Повечето от жените, с които говорих, искат мъжът да бъде истински мъж – все пак именно различията между нас ни привличат. Но все пак той трябва да се отнася с тях сякаш са специални. Желая ти късмет в това да улучиш баланса с по-непостоянния от двата пола.

Съвет # 2: Бъди предпазлив с приятелския й кръг

Ние мъжете винаги се отегчаваме от факта, че попадаме в нейния приятелски кръг. Оказва се, че нашите страхове имат основание. „Наистина е трудно да излизаш с дадено момче, след като сте станали добри приятели”, коментира Ирен. „Знам, че винаги казваме на момчетата, че се страхуваме да не ги изгубим като приятели, но истината е, че е трудно да имаш романтични чувства към момче, което е било твой приятел. Ние сме доста крайни и разделяме момчета на „приятел” или „възможно гадже”. Ако веднъж попаднеш в категорията „приятел”, става много трудно да излезеш от нея.”

Това означава ли, че не трябва да се сприятеляваш с момичетата, които срещаш? Според жените, с които разговарях, отговорът на този въпрос е не. Повечето от тези жени казаха, че те знаят в коя от двете категории попадаш много скоро, след като се запознаят с теб. Ако попаднеш в категорията „възможно гадже”, демонстрирането на чувствителността ти и изслушването й, когато има нужда от теб само ще увеличат шансовете ти за среща с нея.

От друга страна, попадайки в категорията „приятел” единствения ти шанс за нещо повече се крие в това да й покажеш какво страхотно момче си. Във връзка с това, кое е основното нещо? „Направи хубаво първо впечатление”, съветва Ирен. „Тогава ще имаш по-добър шанс да попаднеш в категорията „възможно гадже” и да излезеш на среща с нея.”

Съвет #3: Оставете клишетата вкъщи

„Мразя, когато мъжете се доближават до мен с някакви заучени клишета”, казва Саманта. „Вбесявам се, когато видя момче, което се пробва по няколко други жени и се насочва към мен, когато те го отблъснат. Това ми подсказва, че този мъж е отчаян и просто иска да свали всяка мацка, която види.”

Ако се опитваш да привлечеш вниманието на някоя специална за теб жена, забрави идеята да я караш да ревнува като обръщаш внимание на други момичета или като използваш клишета. Това само ще я накара да гледа на теб като на отчаян човек и няма да ти помогне въобще да излезеш на среща с момичето, на което си хвърлил око.

Ако й се иска да се позабавлява, троите клишета могат да се окажат достатъчни, за да извадиш късмет с нея, но имай предвид, че тя не гледа на теб като на възможност за потенциална връзка.

Съвет #4: Бъди уверен

„Има разлика между това да си уверен и наперен”, коментира Сара. „Харесвам мъже, които се чувстват удобно с това, което са и със своето мнение, но не искам някой, който се има за голяма работа и си мисли, че е истински дар от бога за жените. Всъщност, предпочитам мъж, който да се чувства неудобно и е срамежлив, а не някой, който се държи като задник.”

Така че, дори и да не си сигурен какво е мнението на момичето, което си харесал, демонстрирай чувство на увереност, когато си близо до нея. Тук е много важно да се правиш на глупак, тъй като повечето жени предпочитат силен мъж, който може да взима решения и има волята да бъде себе си.

Съвет #5: Просто го направи

Ако някое момче се интересува от мен, предпочитам да дойде при мен и да ме покани на среща, отколкото да си играем игрички”, казва Синди. „Все пак вече не сме в гимназията, нали?

Ако не се интересувам от него, няма да го унижавам или да му се подигравам. Освен това, когато той ми каже, че проявява интерес към мен, това показва, че той е уверен и иска ясно да представи чувствата си.”

Като я поканиш на среща веднага, щом усетиш, че я харесваш, е възможно успешно да последваш съветите, които дамите така щедро предложиха: не бъди глупак, избягвай да попадаш в приятелския й кръг, не използвай клишета и прояви увереност.

Ако има някоя специална жена, за която напоследък не можеш да спреш да мислиш, давай смело и я покани на среща – можеш да се окажеш щастливец.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*