Какво да направим когато тя си хареса друг

Вашата избраница проявява симпатии към друг и не Ви обръща необходимото внимание. Вие сте отчаян, объркан и наранен. Чувствате се отхвърлен. Позицията в която се намирате е изключително неизгодна, но няма как – трябва да търсите начин да се справите със ситуацията. И този начин не е да се затворите в себе си и да се самосъжалявате, а да се борите и да си върнете симпатиите на любимата.

Спомнете си какво е искала тя от вас. Да се бръснете всеки ден, да се подстрижете, да захвърлите анцунга и да обуете дънки или панталон, в които дупето Ви изглежда толкова съблазняващо… Ами сега е моментът да го направите – променете външния си вид така, както тя Ви е казвала. Облечете си дрехите, които тя винаги е искала да носите. В тази нова визия отидете да я потърсите в дома й и я поканете на среща.

Не забравяйте и баналния, но винаги имащ ефект, букет с червени рози. Тя ще остане приятно изненадана и няма да може да Ви откаже като Ви види във видът, в който винаги е искала да Ви вижда. Правете й малки подаръци – нали знаете че е важен жестът, а не цената на подаръка.

Намерете начини да поддържате пламъчето между Вас. Веднъж седмично я водете на излет в планината, сменяйте заведенията – не посещавайте само едно и също, въобще – поне веднъж в седмицата правете нещо различно от останалите дни. Изненадвайте я постоянно. И най – важното никога не повдигайте въпроса за другия който е харесвала, защото това може коренно да промени отношението й към Вас в лоша насока.

Продължавайте да се виждате както преди, а Вие продължавайте да поддържате все този външен вид, който тя желае. Така нещата между Вас ще се изгладят и тя ще забрави за другия. Ако се изоставите отново ще я изгубите, така че внимавайте!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*