Как да си тръгнеш ако тя не ти хареса

Дошъл е моментът за срещата?  Страхотно! Но какво правим ако не видим това, което искаме, или това, което сме гледали на снимки. Когато дойде този момент, в който заставате пред нея и се питате „какво правя тук?” вече е късно за действие. Не етично е да си тръгнете. Седнете с нея, колкото и неприятно да ви се струва.

Всеки път когато се усмихме го правете и го вие, за да не я обидите. Ако толкова не може да издържите, ходете по-често до тоалетната. Там попринцип има доста места, където да си поблъскате главата.

Първият вариант, който би ви хрумнал е да се престорите, че ви звъни телефона и спешно трябва да отидете някъде по работа. Внимавайте с това, защото много мъже са изпитали срама по този начин. Представете си – „вдигате” телефона, започвате да говорите и той звъни. Помислете си добре.

Друга техника е да започнете с това, че мястото, което сте избрали не ви харесва и искате да отидете другаде. Ами това е вашият шанс. Тръгнете на някъде, кажете, че сте изморен и че е нужно да се прибирате.

Най-подходяща техника, с която може да накарате нея да си тръгне е да започнете да си измисляте, че сте женен и че днес е ваш ред да вземете децата от градина. Това би я накарало тя сама да поиска да си тръгне.

В никакъв случай не се дръжте грубо с нея, колкото и лошо да изглежда. Никоя жена не трябва да бъде наранявана по този начин. По-добре да я отрежете по-леко, отколкото да действате хард.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*