Какво искат жените в секса

Да разговаряш с жена за секс може да се окаже доста интересно и единствено по рода си преживяване. Един ден, когато попитах една приятелка какво иска от мъжа си в леглото, отговорите й определено не бяха това, което очаквах да чуя. Тя изреди цял списък грешки, които приятелят й допуска. Спомена, че гаджето й никога не я целува докато правят любов и рядко я целува долу. Повечето време той свършва преди нея и това е най-ужасното.

Със сигурност и мъжете имат свой собствен списък с желания като този на жените и е важно дамите да разберат това. Всъщност, това е един от най-важните аспекти при секса, който трябва да се запомни добре.

Отговорих на тази моя приятелка, че вероятно би могла да се опита да прихване мислите на гаджето си чрез телепатия, което още повече разпали разговора ни на тази тема.

Жените винаги обвиняват партньорите си, че са много зле в леглото, но е интересно да се отбележи, че може да съществува проблем и от тяхна страна, но дамите въобще да не го осъзнават.  Това е едно от честите оплаквания, изразени от гаджета, колежки, както и от непознати или съквартирантки.

Така се получава доста дълъг списък фантазии, които всяка жена би искала да изживее в подходящия момент, и сигурно всички мъже на света трябва да получат по едно копие от него. Представям някои от коментираните въпроси, така че всеки мъж да си вземе поука и да подобри шансовете си за по-добър сексуален живот със своята партньорката.

Да обърнеш внимание само на нея

Това може да звучи по-скоро като секс-съвет отколкото като страстна фантазия. Почти всяка жена желае партньорът й да обръща внимание на цялото й тяло. Всяка дама желае мъжът й да целува и ближе всеки сантиметър от тялото й, включително вагината. Ще й хареса да изпита същото чувство от целувки навсякъде по тялото. Добра идея е да целуваш вътрешната страна на бедрата й или да посветиш малко повече време на някоя друга част от нейното тяло. Тя със сигурност ще направи същото и за теб.

Повече орален секс

Много жени искат по-чест и по-дълъг орален секс, да не споменаваме колко важни са стоновете тук. Почти всяка мацка иска да насочи партньора си да я ближе на всяко възможно местенце от тялото и издава толкова нужните стонове, за да покаже, че той се справя перфектно със задачата. Някои жени започват да правят френска любов на партньорите си с идеята мъжете да направят същото за тях. Освен това те търсят напътствия.

Жените обичат да чуват стонове от удоволствие, докато правят фелацио на мъжа – това ги уверява, че се справят добре със задачата. Трябва да разбереш какво иска дадена жена в леглото по поведението й. Дамите обожават да свършиш цялата работа с език, разхождащ се по тялото им. Обичат да използваш пръстите, езика и устата си навсякъде по тях и да проникнеш с пениса си, когато е нужно за малко, а после се отдръпнеш и продължиш работата с език и уста.

Отнасяй се с нея различно

Женските фантазии са просто неограничени. Обикновено жената би се радвала на различно отношение от страна на мъжа в леглото. От няколко разговора стана ясно какво отношение искат те. Почти винаги мацките искаха да бъдат третирани като проститутки в леглото и да правят груб, страстен секс с гаджето си. Дамите искат еротични разговори за секс с партньора си дори по време на акта. На жените им харесва да бъдат „похитени” като животни от мъжете и да бъдат третирани като такива в леглото.

Там навън има и някои жени, които искат да са като проститутки в леглото и просто не могат да опишат усещането, не им достигат думи. Единственият им страх е, че няма да бъдат толкова уважавани, ако споделят тези свои еротични мисли с мъжете си. Освен това повечето жени се страхуват, че ако веднъж разкрият фантазиите си, ще бъдат третирани по същия начин и извън спалнята. 

Използвай цветист език

Жените обожават чувството някой да си играе с тялото им с уста и пръсти. Освен това харесват друг вид език в спалнята – повечето го описват като “мръсен”. Мацките искат партньорите им да са лоши и цинични в спалнята, да използват и да описват с цветист език, докато правят секс. Повечето от тези думи не са за казване и би трябвало да ги цензурирам, но човек може да си представи картинката и цялата ситуация, мисля, че не е толкова трудно.

Стани по-агресивен в секса

Дамите обичат да описват партньора си като агресивен любовник. Те искат мъжът да ги върже, да ги напляска или да ги хване за косата и да им приложи всички възможни грубости в леглото. Мацките просто обичат агресивен секс с половинките си. Това не означава, че трябва да си груб към партньорката си извън спалнята.

Всяка жена иска да има агресивен партньор в леглото и запомнящи се сексуални преживявания с него. Малко грубост в спалнята може направо да сътвори чудеса, но дамите търсят агресивност от мъжа само в някои случаи, а не във всички ситуации.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*