За какво не бива да говориш с жена

Всъщност няма значение дали си добре облечен или уверен, когато се занимаваш с дадена жена. Най-важното е това, което излиза от устата ти, когато говориш с нея. Погрижи се това да не прецака целта ти. Представяме ти някои от най-често допусканите грешки.

Да включиш темата за бившите в разговора

Ако целта ти е да си паснеш с горещото маце на бара, сигурно обмисляш да разкриеш малко от чувствата си пред нея. Трябва да разбереш, че жените са чувствителни, емоционални и обичат разговорите. Тя би оценила мъж, който показва чувствата си към нея по оригинален начин.

Всякакви теми свързани с бивши партньори няма да са особено забавни за нея, което може да доведе до негативни резултати в този случай. Захващането на тема като бившите партньори е една от най-сериозните грешки, които може да допуснеш при тези обстоятелства. Всъщност, първите разговори трябва да са забавни и съвсем неангажиращи. Не би трябвало да се занимавате с тежки теми или с емоциите на партньорите.

Парични въпроси

Всеизвестно е, че доброто положение и богатството привличат жените. Дамите са най-привлечени към мъже, които карат скъпи коли или към такива, които ще наследят огромно наследство. Това не означава да спреш да опитваш късмета си с дадена жена. Има определени тънкости, които не бива да забравяш, когато става дума за богатство при разговорите с жена. Това е една от най-големите грешки, които мъжете допускат. Дори не си помисляй да включиш темата за парите в разговора и не преувеличавай собствените си финансови възможности.

Изпробвай по-малко флиртаджийски подход

Има някои мъже, които се опитват да обсебят вниманието на жената, която искат да впечатлят. Изпробвай някои добри тактики, свързани с флирта или очароването, но се увери, че подходът ти е оригинален и избягвай големите драми. Оригиналните постъпки ще те откроят на фона на всички други мъже, които се навъртат около мацката, която искаш да омаеш. От друга страна, разбери, че колкото по-малко играеш пред жената, толкова повече ще я привлечеш. Тактиката ти на флиртуване трябва да е оригинална и искрена, с по-малко номера и трикове.

Никоя жена няма да се впечатли много от комплименти, защото и жените имат мозък и разбират какво се крие зад ласкателствата. В случай, че разговорът потръгне, опитай се да го поддържаш естествен и й покажи по прост начин, че я харесваш и би искал да узнаеш повече за нея. Покажи й, че искаш да говориш, да общуваш с нея.

Слушай повече и говори помалко

Може да се окаже голяма грешка, ако се фокусираш само върху мисията си да впечатлиш дамата. Добре е да привлечеш вниманието й към теб, но има някои неща, които трябва да съблюдаваш. Винаги се концентрирай върху една жена, въпреки че има много други наоколо. Трябва да се опиташ да разбереш какво става вътре в нея, преди да измислиш стратегията си. Трябва да играеш ролята на добър слушател, докато я проучваш.

Слушай и потвърждавай всичко, което тя казва. Спри да плямпаш и й обърни внимание. Всяка жена ще се впечатли от мъж, който я изслушва, за разлика от всички други, които само ръсят глупости и говорят за това колко са велики.

Не се задържай твърде дълго на разговора

Винаги има някакъв лимит на времето за разговори. Нито един лаф не продължава вечно. Ако си прекарал добре с мацката и имаш късмет да поддържаш разговора достатъчно дълго, е важно да пробудиш интерес у нея за следваща среща. Преди тя да сложи край и да си тръгне от теб, отегчена от разговори, прекрати нещата преждевременно и остави нещо интересно, малко мистерия, която да я накара да търси следващ контакт с теб.

Опитай се да се държиш така, сякаш някакви приятели те чакат и трябва да си тръгнеш, за да се срещнеш с тях или някаква друга стратегия, така че да приключиш разговора по-рано. Дори лафът да върви добре е препоръчително да не го проточваш, защото мацката ще се отегчи. А описаната вече стратегия ще я накара да се върне към теб за нова среща и сладки приказки. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*