Правила за онлайн срещи за дами

Имало едно време, когато жените излизали на срещи само с мъже, които били избрани от родителите им.  Времената се променили и момичетата започнали за излизат с младежи, препоръчани им от приятелки, роднини или от семейството. Разбира се, винаги имало и ухажвания с мъже, срещнати в колежа, в училище или друго подобно място. Дошла модата на “слепите” срещи и хората просто ги обожавали.

Онлайн срещите също съществуват вече от доста време и с всеки изминал ден стават все по-популярни. Много хора говорят за правила за срещи, които трябва да спазват мъжете, но почти никой не се сеща за такива правила за дамите. Нека прегледаме няколко препоръки за онлайн срещи за жени:

1. Никога не започвай разговор онлайн по твоя инициатива. Остави момчето да направи първата крачка. Често се приема, че жените, които първи подхождат към мъжа, са „на разположение” и никой не ги взима насериозно.

2. Може да има много ситуации, в които да не харесаш поведението или характера на даден човек в онлайн чат-руума. Блокирай го веднага. Няма смисъл да забавляваш нежелани хора.

3. Ако има опция да си сложиш профилна картинка, тогава избери най-добрата снимка, която имаш. Никога не слагай снимка на известна личност, не изглежда добре. 

4. В случай, че има мъж, който се интересува от теб и ти изпрати лично съобщение или имейл, няма нужда да отговаряш веднага. Отново се опитай да покажеш, че не чакаш отчаяно какъвто и да е мъж.

5. В случай, че се интересуваш от мъж, който се свърже с теб по електронната поща, не отговоряй веднага. Изчакай поне два дни, преди да отговориш на този имейл. Ако той наистина се интересува от теб, ще изчака отговора ти.

6. Силно препоръчително е да не споделяш истинските си демографски данни, име, телефонни номера още в началото.

7. Направи си отделен имейл адрес за такива цели. Никога не използвай истинския си имейл за онлайн срещи.

8. Никога не лъжи за факти, свързани с външния ти вид, фигура и местоположение. По-добре е да избягваш въпроси, които не искаш да обсъждаш отколкото да лъжеш за тези неща. Никога не знаеш дали разговорът няма да премине на следващото ниво.

9. При онлайн срещите всичко трябва да се случва бавно и постепенно. Не прибързвай с изводите за мъж, който си срещнала в чат-канала. Дай си време, преди да решиш да се срещнеш с него на живо.

Онлайн срещите са доста популярни сред всички възрастови групи по света. Това има както положителни,  така и отрицателни страни. Профилактиката е винаги по-добра от лечението. Така че, бъди внимателна, докато флиртуваш онлайн с мъже. Да разкриеш прекалено много информация на непознат мъж може да е опасно, така че би трябвало винаги да помниш, че онлайн срещите са много бавен процес и към тях трябва да се подхожда внимателно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*