Как тя да заобича това, което ти обичаш?

Вкусовете на мъжа и жената се различават един от друт във всеки аспект. Обикновено момичетата не харесват спорта толкова много, докато мъжете са луди на тази тема. Винаги е по-забавно да гледаш любимия си отбор заедно с любимата. В случай, че искаш да гледаш любимия си футболен отбор, но твоето момиче не иска това, как да я накараш да седне с теб с да гледате мача? Предлагаме ти няколко начина да пробудиш у нея интерес към мача, който искаш да гледаш.

Първо, започни да й говориш за играта. Сигурно си мислиш как да започнеш да говориш за игра, от която тя въобще не се интересува? Започни разговора с нещо, което тя много харесва, например някакво TV шоу и я попитай защо толкова много го харесва.

Остави половинката си да говори известно време и след това й разкажи за това колко харесваш точно тази игра и я помоли да остане за малко, въпреки че не харесва този спорт, защото обичаш тя да ти прави компания. Това ще я накара да се чувства специална и тя ще се съгласи да остане да гледа мача с теб.

Докато текат реклами и мачът скоро ще започне, обясни на приятелката си основните правила на играта, така че и тя да разбере поне малко. Без каквито и да е познания за играта, тя определено няма да се заинтересува. По средата на предаването се опитай да й обясниш какво всъщност се случва в играта, това ще помогне интересът й да се засили. А щом момичето веднъж прояви интерес, ще изгледа целия мач.

Тъй като тя е нова в тази област, сигурно ще задава много въпроси за играта, но не се дразни от това. Това доказва, че тя постепенно изгражда интерес към любимия ти спорт и иска да знае повече за него.

Направи момента специален за твоята любима като я глезиш по време на мача. По този начин тя ще си мисли, че гледането на тази игра е най-доброто, което й се е случвало и следващия път, когато я помолиш да гледате заедно любимия ти спорт, няма да откаже.

Жените по принцип харесват подаръци, особено ако става дума за дрехи или аксесоари. Следващият път когато отидете на пазар заедно, вземи нещо сладко за нея, свързано с любимия ти отбор или спорт. Това ще я направи щастлива и тя постепенно ще обикне любимата ти игра. Все пак никой не може да ти даде гаранции за поведението на една жена и за нейния вкус, но определено не е лоша идея да опиташ.

По този начин не само ще привлечеш вниманието й, но и ще я накараш да обикне това, което ти харесваш. Жените обичат внимание и разбиране, така че ако можеш да им осигуриш това, определено ще ги направиш щастливи и те ще правят каквото ти харесва, за да си щастлив и ти.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*