3 фатални грешки- онлайн срещи за мъже

В зората на онлайн-сайтовете за запознанства и срещи, много мъже ги приеха като сбъдната мечта. Преди, ако човек искаше да се запише в някоя агенция за запознанства, трябваше часове наред да пише писмо след писмо в отговор на обяви от жени. Сега просто влизаш в сайта, регистрираш се, качваш снимка и пишеш няколко реда на всяка жена, която ти допада, канейки я да разгледа профила ти и си готов.

Има хиляди регистрирани в подобни сайтове жени и хиляди агенции за онлайн срещи. Винаги има повече жени отколкото мъже и дялът жени се увеличава с възрастта. Така че като мъж само трябва да си направиш профил и жените ще се избият за теб. Нали? Е, може би не съвсем …

Ако само си направиш профил и чакаш, сигурно ще има някакъв интерес. Ще получиш съобщения от жени, които харесват външния ти вид. И ти сигурно ще решиш, че ще имаш успех с жените без много усилия. Проблемът е, че по-късно нещата няма да вървят толкова добре, прогресът няма да е този, който си очаквал. Жените, които първо са ти писали, после не предприемат нищо. Повечето от тях дори няма да се навият на среща. Добре де, нали те започнаха? Защо сега се отдръпват така изведнъж?

Факт е, че писането онлайн не означава за жените каквото и да е обвързване или ангажимент. Ако мъж каже, че е свободен, значи наистина е. При жените това, че са необвързани, не означава, че не са придирчиви.

На този етап много мъже правят няколко фатални грешки.

1. Агресивност

Не настоявай за среща, ако тя казва не. Не значи не- или най-малкото все още не. Кажи „OK” и просто поддържай диалога. Ако тя не иска да се срещнете, значи още не си спечелил доверието й. Най-вероятно трябва да продължите разговорите. Не я обвинявай, че я е страх да се срещнете. Жените не приемат това като някакво предизвикателство и няма изведнъж да си променят мнението. Просто психиката им не работи така. Ако й кажеш това, тя най-много да установи, че наистина се страхува от теб и да си смени телефонния номер.

2. Търсене на идеалната

В случай, че имаш някаква определена представа за идеалната жена, едва ли ще я намериш. Много мъже си мечтаят за жени, които изглеждат или се държат по точно определен начин. Идеални жени и като цяло идеални хора не съществуват или поне няма да изглеждат така, както си си представял. Ако се придържаш към тези идеали, то 99.9% от жените няма да са подходящи. Освободи се от очакванията, посрещни неочакваното с отворени обятия и ще имаш много по-голям успех.

3. Лъжи и преувеличаване

Просто няма смисъл. Ако лъжеш за това колко печелиш, колко пъти си се женил или нещо такова, тя най-вероятно ще разбере по-късно и дори да не го открие, фактът, че си излъгал ще се отрази на връзката ви.

Ако предпочиташ да не казваш нещо, по-добре избягвай темата като за начало. По-късно, когато сте изградили някакво доверие, можеш да споделиш тайната си. Тя ще приеме почти всичко, което й кажеш… ако преди това не си я лъгал.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*