Изневерява ли ми приятелката ми?

Име: Иван

Възраст (в момента): 24

Живея с приятелката си от около година и половина, но едва сега разбрах, че преди е спала с около 40 мъже, а е само на 21, какво да правя? Много съм объркан и съм само на 24. Момичетата, които познавам и са били с повече от 15 мъже, според мен са абсолютни проститутки.
Надявам се на помощ от вас, момчета, това е сериозно.

Освен това тя отива на сватбата на бившето си гадже в Търговище без дори да ми каже, какво още да очаквам?

Иване, този раздел е най-вече за “истории за съжаление”, но точно сега мисля, че е ясно, че се нуждаеш от приятел и още по-важно – добри съвети.

Направо на въпроса. Приятелката ти е курва. Започни да си повтаряш, че всеки ден я чукат една камара мъже (прави нещата по-лесни). Освен това, единствената причина да отиде до Търговище е бъде опъната за последно от мъж, който я е третирал като нищожество. Виждаш ли… жените искат това, което не могат да имат. Щом бившият й надене халката, гащичките й ще паднат. Свиквай, те просто така са устроени.

На последно място, не разбирам защо за момчетата като теб е толкова трудно да върнат лентата. Гаджето ти се чука насам-натам с разни мъже и ти се суетиш и ни пишеш емайл как се чувстваш. По дяволите, спри. Ти пич ли си или кифла?

Следващият път като оправяш тази малка курва отзад си го извади и свърши на гърба й. Когато тя се обърне, удари й шамар и изстреляй един заряд към лицето й. Резултатът трябва да е сякаш току-що е излязла от пълнена с крем поничка от кварталната сладкарница.

Започни да чукаш повече момичета и се отнасяй с нея като с боклук. Колкото повече го правиш, толкова повече ще те обича тя.

Успех, надявам се, че това ще помогне!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*