Как да купиш бельо за приятелката си?

Първото нещо, което трябва да запомниш, когато пазаруваш за твоето момиче, e че купуваш нещо за НЕЯ, а не за теб. Едва ли може да повторим това достатъчно пъти. Фактът, че намираш дадена дреха секси и съблазнителна, не означава, че и тя мисли същото или че ще се чувства удобно.

А ако тя не харесва бельото или не се чувства удобно в него, няма да го носи. Така че не се изхвърляй да купииш най-оскъдното и неудобно бельо, само защото хваща окото. В противен случай рискуваш покупката ти да служи за парцал или да се приземи на боклука, докато те няма.

Помисли какво би носила тя. Какво й харесва? Ще се чувства ли удобно с този модел? Определено това е доста труден въпрос. Все пак , ако знаеш какви видове бельо се предлагат и какво харесва приятелката ти, ще ти бъде доста полезно.

Следващото, което трябва да обмислиш е какви видове бельо има на пазара. Искаш да си сигурен, че ще намериш каквото търсиш, а не само обикновени сутиени и прости гащи, нали? Трябва да различаваш корсета от бюстието. Сигурно си мислиш, че няма разлика, но не е така, наистина има.

Корсетът е създаден, за да пристяга талията и да притисне бюста, създавайки различно голямо разстояние между гърдите. Бюстието има чашки като сутиен и не пристяга талията. Разликата между нощница и дамска долна ризка е, че нощницата е по-консервативна и малко по-дълга. Ризата може да има чашки като сутиен и излага малко повече плът на показ. Ризките често се предлагат с подходящи бикини, нощниците обикновено не. Освен това има и трика- т.е. бельо от една част.

Сега вече знаеш основните стилове. Остава да разбереш размера й. Това е най-сложната част при пазаруването на бельо. Има повече от един размер, в зависимост от това, което купуваш. Ако се спреш на бельо с банели, трябва да знаеш размера на сутиена й. Този размер е нещо подобно на 32 B, 36 D, 34 С и т.н.

Подходящият размер тук е наистина много важен, иначе бельото няма да й стои както трябва и тя няма да го носи. За всички други видове бельо трябва да знаеш размерът за блузи и рокли, който тя носи. Най-добре е да знаеш номера и генеричния размер.

Погледни етикетите на дрехите й и виж дали тя носи 8, 10, 6 и т.н., както и дали размерът й е S, M или L. Ако вземеш нещо твърде тясно и малко като размер, половинката ти ще реши, че искаш да е по-слаба. Ако купиш твърде голям номер, тя ще си помисли, че й намекваш, че е дебела. Трябва на откриеш правилния размер, така че да й покажеш, че я желаеш.

След като си избрал стил и удобен размер е време да помислиш за подходящ цвят. Увери се, че частите от тялото, които тя не харесва, са скрити. Например, ако тя постоянно се оплаква от бедрата си, избягвай триката – те подчертават и откриват точно тази област. Разгледай гардероба й и виж какви цветове харесва.

Избери нещо, което подчертава цвета на очите и кожата й. Разгледай какво бельо има приятелката ти. Така ще откриеш перфектния стил и цвят, с които да я зарадваш. Отдели достатъчно време при пазаруването и не прибързвай. Винаги може да потърсиш помощ, ако не можеш да намериш точно това, което искаш. Винаги взимай бельо с регулируеми презрамки. По този начин бельото ще пасне по-добре към тялото й. Откачащите се презрамки също са добра идея, особено при корсети и бюстиета.

Така жената може да прецени как й е по-удобно – почти като две дрехи в една. Когато купуваш подходящи бикини, също обърни внимание на това какви модели носи тя и потърси такива. Що се отнася до жартиерите и чорапите, увери се, че половинката ти харесва такива неща и се спри на модел с регулируеми каишки. Най-важното е да се забавляваш докато пазаруваш и да доставиш удоволствие на приятелката си. Ако се представиш добре, може често да пазарувате заедно, което е наистина чудесно и забавно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*