Интимната зона на приятелката ти се нуждае епилация, ами сега?

Със сигурност всеки от нас е изпадал поне веднъж в такава лепкава (или може би трябва да кажа космата) ситуация. Вечерята беше страхотна, питиетата- супер силни, но когато ти и косматата мацка сте в леглото, стомахът ти се свива на топка. И това определено не е заради мача, които искаш да гледаш, Xboxа, които искаш на играеш или заради мръсното бельо, което се мотае из апартамента ти. Знаеш какво предстои – тя е пийнала няколко чашки, което означава прелюдия – и това просто ще те вцепени като ъпъркът.

Приятелката ти не бръсне триъгълника си: Наръчник с инструкции към щастието 

Правенето на коментари относно външния вид на жената, независимо за коя област от тялото става дума, неминуемо ще доведе до буря, в сравнение с която ураганът Катрин ще изглежда лек бриз. Най-важното в този случай е да си внимателен, проницателен и да подходиш с разбиране.

Хитрият начин: Нещо попадна между зъбите ми

След като си преживял мъчителен рунд любовна игра с нещо, което сигурно прилича на метла за чистене на пода, пусни лаф от сорта на: “Задръж, сладурче ,нещо се заклещи между зъбите ми –чакай да ги почистя съвсем бързо, преди да се целуваме”.  Повтарянето на този приом след всеки рунд френска любов най-вероятно ще накара лампичката в главата на мацката да светне. Ще трябва да се придържаш към плана.

Примерът: Обръсни си топките

Понякога се налага да поставиш началото със собствен пример. Да си обръснеш топките сигурно не е от най-спешните ти задачи, но със сигурност не държиш да повърнеш топка косми след интимна нощ с приятелката си.  Щом веднъж си готов със задачата, трябва да изтъкнеш, че си го направил специално за нея –  “Ами да, мило, имах малко храсталак долу и реших да се обръсна, така че да не попадне в устата ти”.  Да последва примера ти ще е първото нещо в програмата й, освен ако не е неандерталка.

Дръзкият вариант: Подари й бръснач

Това може да свърши с наранени чувства, но ако горните варианти не са свършили работа, да й подариш самобръсначка за Коледа тази година със сигурност ще проработи.  “Виж,бебчо, дори има гъвкава глава, за да достигнеш и онези трудни зони”. В най-лошия случай тя ще хвърли бръснача в лицето ти. Поне вече няма да се налага да ползваш един и същи бръснач за лицето и топките си.

Последен опит: Обръсни си оная работа по дяволите!

И така…вече са минали две седмици миене на зъби, бръснене на собствените ти топки, виждаш недокоснатата самобръсначка в банята. Понякога грубият начин е единственият вариант. Запомни: правиш това в името на връзката ви.  Предлагаме ти няколко лафа като последен опит – най-вероятно ще наранят чувствата й, но в дългосрочен план тя ще ти е благодарна.

“Не мога да сляза надолу тази вечер, миличка, никога не съм харесвал „Хари и семейство Хендърсън”.

“От 220 г.пр.Хр. се обадиха, искат си стила обратно.”

“Чувствам се като мечката Грилс в последния епизод на “Чъвекът срещи Дивото”!”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*