Защо жените обичат „лоши момчета”?

Ти си страхотен. Отнасяш се с жените с уважетие, мил си, надежден и като цяло добро момче. Сигурно често си се питал защо жените обичат „лоши момчета”? Как така мъже като Томи Лий получават супер готини мацки, а ти се бориш да задържиш която и да е жена? Как така мърлявият съсед-рокер намира много повече жени и няма проблем да ги задържи?

Наистина е много просто. Жените обичат “лоши момчета”, защото те са интересни и вълнуващи. Те са непредсказуеми, извън нормите и различни. Точно чертите, които ги правят лоши момчета, примличат жените. Ирония нали? Нищо чудно, че хората казват, че любовта е сляпа.

От друга страна добрите момчета са надеждни, но и скучни. Те стават по едно и също време всяка сутрин, отиват на работа, прибират се по едно и също време, вечерят, гледат телевизия и лягат да спят. Те осигуряват добър живот за семейството си и са идеални за отглеждане на деца, но жените се отегчават и търсят нещо по-вълнуващо.

Все пак има няколко начина да предотвратиш това. Ако жена ти харесва „лоши момчета”, ще трябва да се научиш да си едновременно добър и лош. Звучи невъзможно, нали? Но не е . Щастливо женените мъже отдавна са усвоили този урок.

Дори ако се чувстваш добре с улегнала връзка трябва да продължиш да изненадваш и впечатляваш половинката си. На този етап изглежда смешно да ходиш на срещи с дългогодишната си партньорка, но точно това може да се окаже преломната точка между дългия щастлив брак и мъчителния развод.

Възбуди я, можеш да й дадеш всичко, което тя търси от „лошото момче”, дори в комбинация с качествата на добрия мъж. Бъди опасен. Организирай и я заведи на скок с парашут, скално катерене, обиколка на кръчми и й покажи дивата си страна още веднъж. Правете секс на публично място – например на плаж. Полудувайте на дансинга или направи нещо глупаво, за да я разсмееш пред всички. Покажи й, че и ти имаш „лоша” страна!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*