Как да се обличаме за пред нея

 

 

Голяма част от жените освен на вътрешната красота, залагат и на външния вид на своята половинка. Той сам по себе си, издава много за вашия характер. Всяка девойка си има свой идеал, що се отнася за това как се облича мъжът до нея. Някой харесват по-широки и спортни дрехи, други харесват изхлузени дънки и широки тениски, трети пък могат да харесат спретнатия костюм и вратовръзка. Сега ще се опитаме да ви дадем съвети как да се обличате според вида, по който изглеждате.

1. Ако сте слаб и нисък най-добрият вариант за вашето облеклно в случая са по-тясните дрехи. Когато човек е прекалено слаб и облече по-широки дрехи, понякога той изглежда прекалено слаб, дори и мършав. За това заложете на по-тясните горнища. За отдолу бихме ви препоръчали дънки или панталон, който е малко по-широк, за да не ви се отбелязва всичко по него. За декор може да окрасите всичко това с хубав часовник и гривна.

2. Ако сте нисък и леко пълничък, заложете на малко по-широките дрешки. Всички сме виждали как, приятно запълнени мъже обличат тесни дрехи, които като ги видим очакваме всеки момент да се пукнат по шевовете. Нашият съвет е да заложите на широкото. Една блузика или тениска 1 номер по-голяма от този, който носите е страхотният вариант за вас. За долната част на тялото, най-добре ще изглеждате с дънки например.

3. Тук стигаме до мъжете, чиято физика е слаба, но пък висока. Задължително обличайте повече цветни дрехи. Не носете къси тениски и блузи, защото изглежда неприятно за женското око. Отпуснатите дрехи ще дарят не само вас с конфорт, но и момичето с приятна изненада, че не ходи с щъркел. Носете по-високи обувки.

4. Ако сте висок и едър (най-предпочитаният модел сред жените), заложете на гъзарското облекло. Обличайте дънки, които подчертават краката ви. За отгоре винаги слагайте дрехи, които подчертават формите на ръцете и гърдите ви. Това в голяма степен може да накара жената да се разтопи, когато види стегнато тяло с изразени мускули на ръцете.

Както и да изглеждате, старайте се да сменята своя стил по начина, който харесва вашата половинка. Говорете с нея за дрехи и обсъждете кой тип на нея и харесва. Това ще ви даде точна и ясна насока. Никоя жена не обича да ходи с изсухлен мъж до себе си. Впечатлението пред жената е едно от нещата, което трябва да се гради в началото на една връзка. Тогава тя винаги ще се старае да бъде най-красивата за пред вашите очи. Правете го и вие.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*