Изкуството на целувката

Научи кои са различните видове целувки и тяхното значение!

Когато имаш романтична връзка с някой, е напълно естествено да искаш да си размените страстни целувки. Но какво съобщение изпращаш, когато целуваш някого романтично? Ако щеш вярвай, но има различни видове целувки, които носят различно значение и намерение. Ако не си наясно с това, е възможно да изпратиш погрешно съобщение и да изплашиш обекта на любовта си, без дори да го подозираш. Но пък може и да си истински експерт в целувките. Какво и колко знаеш за изкуството на целувките? Прочети какви да различните видове целувки и тяхното значение, както и съобщението, което всеки вид носи!

Бързата целувка: Бързата, лека целувка е небрежна и безопасна. Целувка по бузата казва, че харесваш човека, но не знаеш до къде искаш да стигнат нещата. Лека целувка по устните е по-добър романтичен знак. Тя означава, че има романтичен интерес и любопитство, но не искаш да прибързваш.

Сладки целувки със затворена уста: Устата може и да е затворена и въпреки това да казва важни неща! Целувките със затворена уста трябва да са меки, бавни и сочни. Опознайте устните си без да бързате, притиснете ги за няколко секунди преди да се отдръпнете и започнете всичко отначало. Сладките целувки със затворена уста изпращат съобщението, че си падаш по човека и си готов да продължиш да го опознаваш, но без да бързаш и да го плашиш.

Целувки с отворена уста и език: Най-страстните и сексуални целувки включват използването на езика. Да целунеш някой с отворена уста и език означава, че си силно привлечен от нея/него и изпитваш страст и желание. Френската целувка, или целувката с език, е много секси и съобщава, че искаш да имаш по-интимни отношения с човека.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*