Как да накараш гаджето ти да те целуне?

И така, приятелят ти още не те е целувал? Наистина ли искаш да те целуне? Добре, ако отговорът и на двата въпроса е „да”, то сигурно си доста ядосана сега. Наистина си е доста дразнещо за всяко момиче, когато иска приятелят й да я целуне, но той не предприема никакви действия.

Е, може би той чака ти да направиш първата стъпка или съвсем малък сигнал от твоя страна ще е достатъчен. Ако не искаш да чакаш повече, тогава подготви обстановката за голямата целувка. Първо се увери, че дъхът ти е свеж. Много вероятно е дъхът ти да държи гаджето ти настрани и той да не те целува. Често пъти хранителните ни навици правят дъха лош, а ние дори не го осъзнаваме.

Увери се, че винаги имаш някакъв ментов бонбон или освежител за уста под ръка, особено когато мислиш, че може да се стигне до ситуация за целувка. Със свеж полъх и въздух покрай ушите му, със сигурност ще му дадеш сигнали да те сграбчи и целуне.

Освен това се увери, че си с добре направен грим и добро червило, в деня, в който планираш гаджето ти да те целуне. Подчертай устните си с привлекателен цвят и сложи гланц, за да ги направиш неустоими за твоето момче. Може също от време на време да цупиш устни, докато говориш с него, за да го привлечеш към устните ти.

Освен подчертаването на устните и свежия дъх, предизвикателното поведение към гаджето ти е направо задължително. Бавно докосни пръстите му и после го хвани за ръцете и си играй с тях. Това би трябвало да подскаже на момчето, че си напълно готова да те целуне. В случай, че той все още не сгрява, продължи да си играеш с ръцете му и нежно докосни ушната му мида или се опитай да го наклониш към себе си.

Момичетата обичат да бъдат глезени и целувка от любимия е най-страхотният начин да разбераш, че той те обича. Всичко това би трябвало да проработи в твоя полза и скоро приятелят ти ще умира да те целуне по устните.

Много момичета не успяват да разберат факта, че за да поддържат интереса на половинката си към целувките, е важно никога да не забравят изброените трикове. Винаги поддържай устните си влажни, а езикът чист. Най-важният фактор е дъхът, той определя колко страстни целувки ще можеш да получиш от твоето момче.

Ако наистина искаш да го възбудиш до такава степен, че той да не може да устои на устните ти, то това да си свежа и да ухаеш приятно е много важно. Снабди се добър освежител за дъх и си сложи любимия парфюм. Обади му се още днес, защото си готова да празнуваш „Деня на целувките” с него!!!  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*