Къде обичат да ги целуват жените

Шансовете ви са още по-добри, ако използвате един от най-добрите инструменти в сексуалния си арсенал от пълния си потенциал. Това скрито оръжие е устата си. Не говорим за орален секс, въпреки че трябва да давате устно удоволствие редовно, ако искате да сте добър любовник. Ще обърнем внимание на целувките в тази статия, които  трябва да са усвоите добре, ако искате да я целувата другаде със същия ефект.

Докато я целувате, навсякъде я докосвайте с ръцете си и така най-вероятно ще се чувства още по-добре, когато се стимулира от топла и позната ръка допълнително. Когато става дума за целувки, за жените някои от любимите им места са очевидни, а други са често пренебрегвани.

Уши
Ушите са често пренебрегвана област на тялото. Те могат да бъдат обект на интензивно удоволствие за нея и с устата е най-добрият начин да ги стимулирате. Нежно смукане на меката част на ухото е надежден начин, който изпраща тръпки в гръбначния стълб, чрез докосването на меките финни косъмчета на ушите.

Задната част на врата
Един от най-лесните и най-надеждни начини я възбудите е да я целувате по врата. Това работи особено добре, ако я изненадате. Когато тя е в банята, прави ястия или работи на компютъра, се приближете тихо отзад, махнете косата и от врата и започнете да я целувате там. Съвсем скоро ще си поиска още.

Лице
Лицето трябва да бъдат лекувано с нежност и благоговение. Целувките по носа, бузите, челото са приятни и красиви. Всеки път когато я целунете там тя ще бъде щастлива.

Ханш
Нейните бедрата са по-чувствителни, отколкото бихте предположили. Те са толкова близо до центъра на физическите удоволствия. Каквато и да е причина целувките и облизването на бедрата ще изпрати течения на наслада от пръстите на краката и до върха на главата. Не пренебрегвайте това място.

Гърди
Целуването на гърдите може да бъде много секси. Целуване, облизването на гърдите са препоръчани и дори някое леко ухапване може да бъде приемливо, стига да е като хората. Нейните гърди са деликатни, така че не забравяйте, че вие трябва да ги разглеждате по подходящ начин.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*